ŠABAN BI ZAPLAKAO OD SREĆE DA JE ŽIV: Pogledajte dirljive trenutke sa venčanja Luke Adžića!

Veselo!

Unuk pokojnog pjevača Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić, vezu sa Aleksandrom Ličinom krunisao je brakom. Svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži. Odlučili su da sudbonosno "da" izgovore na Paliću, okruženi vinogradima. Nažalost, Šaban to nije dočekao da vidi.

Zbog epidemioloških mjera, sada već bračni par izabrao je da taj divan trenutak provede u najintimnijoj atmosferi. Bili su okružen kumovima koji su ih vjenčali, kao i članovima uže porodice. Među njima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić Mirković i Ivan Adžić, tetka Ilda i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca. Šaban Šaulić je tokom života pjevao na bezbroj veselja, ali ovo najdraže, nažalost, nije dočekao.

Tokom čitavog dana u nama su se miješala osjećanja. S jedne strane bili smo presretni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvijek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsretniji na svijetu. Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmjerne sreće i ponosa - rekla je Goca Šaulić za portal pink.rs.

Luka i Aleksandra će krajem juna postati roditelji i dobiti kćerku, a srećnu vijest su objavili krajem marta.

Očekuje nas još puno lijepih trenutaka sa našom budućom kćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svijetu. Radujem se svemu što dolazi - napisao je tada Adžić.

Luka je, inače, veoma uspješan fudbaler, koji je svoje prve korake napravio u Crvenoj zvezdi. Svojim trudom uspio je da dođe do pozicije kapitena u mladoj reprezentaciji Srbije. Danas igra za fudbalski klub Anderleht, dok je njegova izabranica Aleksandra magistar tehnologija.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)