Ruževi za novu sezonu: Hit proljetne boje

Nova sezona traži i novu šminku. Ako volite mijenjati svoj stil kako se mijenjaju temperature, postoji nekoliko pravaca u kojima možete ići. Možete se odlučiti za novu frizuru ili napraviti izmjene u svom ormaru. Možda je najlakše što možete učiniti jeste odučiti se za jednu od hit proljetnih boja ruževa za 2021. godinu. Ovo će proljeće zahtijevati sve, od klasičnih crvenih do neočekivanih ruževa sjajnog finalnog dodira. Ruževi vašem makeup-u može dati dobar ili loš finalni dodir, zato ga birajte pažljivo. Postoji izbor za svaki make up look, ali tri su se nijanse izdvojile.

Boja breskve

„Peachy“ nijanse bit će hit ovog proljeća. Prema riječima stručnjaka, ipak će preovladati „nježne nijanse“. Tople neutralne boje zamijenit će smeđe ruževe koje će ostati na „stand by-u“ sve do jeseni!

Koraljne nijanse

Za svjetliju opciju, ovog proljeća predlažemo vam koraljni ruž kao trend boju. Ono što izdvaja koraljne nijanse jeste da „dodaju svjetlinu licu“. Kao takve, nosive su za sve, od Zoom sastanka do „Happy hour-a“. Možete birati one koje su mat ili ipak ići sa sjajnim završnim slojem.

Nježna „Fuchsia“

U proljeće se radujemo svježim bojama, a rozi tonovi upravo to i jesu. Dočarat će buđenje prirode i sunce koje se sve duže zadržava! Ruževi jarkih boje su OUT, ali idalje imate bezbroj nijanski koje možete birati za ovu sezonu.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori