Prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo

Prekinuli Danijela Martinović i Petar Grašo
Par već neko vrijeme navodno ne živi zajedno, a vijest o prekidu nisu htjeli komentirati. Zajedno su proveli više od 24 godine.

DANIJELA MARTINOVIĆ i Petar Grašo prekinuli su dugogodišnju ljubavnu vezu, piše Story.

Par već neko vrijeme navodno ne živi zajedno, a vijest o prekidu nisu htjeli komentirati. Zajedno su proveli više od 24 godine.

Danijela je prije tek nešto manje od dva mjeseca Graši uputila emotivnu čestitku za rođendan. "Neka ti je najplavije... Neka ti je more. Sretan rođendan", napisala je tad ispod zajedničke fotografije koja se još uvijek može pronaći na njezinom Instagram profilu.

Prije nekoliko dana Danijela je objavila pjesmu naziva Ljubav ne odustaje. "Ljubav ne odustaje… Nepobjediva je!" napisala je tad uz kadrove iz spota na svom Instagram profilu.

Upoznali su se 1995. godine na Dori u Opatiji, a dvije godine kasnije započeli su ljubavnu vezu.

Par se rijetko moglo vidjeti zajedno u javnosti, a više puta su isticali da njihovoj vezi nije potreban brak kako bi ostali jedno uz drugo.

Nakon više od 24 godine partnerstva pjevačica Danijela Martinović (49) i pjevač Petar Grašo (45) stavili su točku na "i" svog ljubavnog odnosa. Vijest se poput bombe proširila domaćom estradom, a mnogi kažu kako se nadaju da se ljubav još može spasiti.

Kako smo već rekl, par neko vrijeme ne živi zajedno, ali što je točno prethodilo raskidu dugovječnog odnosa još se ne zna. Svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dva desetljeća, a kroz sve ovo vrijeme su o njoj rijetko progovarali. Činjenica je da se uz njihovu vezu ne veže niti jedan skandal.

Vezu nikada nisu okrunili brakom. Grašo je kao član žirija u showu "Zvijezde - ljetni hit" otkrio kako je upoznao Danijelu.

-Ispričat ću vam jednu kratku priču - započeo je tada nakon nastupa 43-godišnje profesorice informatike iz Zadra Anite Nikić koja je otpjevala Magazinovu pjesmu 'Svileni' u spomenutom showu.

- Ovu je pjesmu napisao Tonči Huljić, otpjevala ju je Danijela… Ja sam 1995. na Dori bio autore pjesme 'Boginja' koju je otpjevao Oliver Dragojević. Mi smo bili drugi jer, naravno, na svakom festivalu gdje Tonči Huljić piše pjesmu, on bude prvi - objašnjavao je Petar i dodao kako je to izgledalo za vrijeme Dore. I on je tada bio prvi s Danijelom. Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao… Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol do i mislim si:

'Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva 'kiki-riki-miki-moj'. Meni tu ništa nije bilo jasno - opisao je Splićanin.

- Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit! - otkrio je Petar svima koji je u posljednjem intervjuu za Večernji list s početka ove godine otkrio kako su Danijela i on proveli karantenu.

- Karantenu smo proveli u splitskoj kući u krugu obitelji. Bavili smo se sitnicama oko kuće i svim onim svakodnevnim stvarima koje nismo stizali zbog putovanja i odsutnosti proteklih godina - kazao je pa istaknuo odluku da svoju vezu drže dalje od medija.

- Naša odluka od samog početka bila je da ćemo privatan život držati podalje od očiju javnosti.Vjerujem da je svakom normalnom čovjeku obitelj utočište i luka u koju ne puštaš ulazak baš svakom tko to naumi - pojasnio je tada.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori