Poznati DJ optužen da je zarazio Messija, javno se oglasio

Otkako se saznalo da Lionel Messi ima koronavirus, u Argentini je bilo više reakcija u potrazi za "krivcem". Fer Palacio, DJ i Messijev prijatelj je prvootuženi, a situacija je takva da se čak morao i javno braniti.Oko 15 kilometara od Rosarija, u gradu Funesu, u privatnom kvartu Miraflores, Lionel Messi je u izolaciji i neko vrijeme neće moći nastupati za PSG.

Oko 15 kilometara od Rosarija, u gradu Funesu, u privatnom kvartu Miraflores, Lionel Messi je u izolaciji i neko vrijeme neće moći nastupati za PSG.

U jednom trenutku poznati argentinski DJ Fer Palacio okarkterisan je kao krivac te je dobio čak i prijetnje. Naime, Palacio se fotografisao s Messijem na božićnoj zabavi i mnogi su mislili da je on prenio virus slavnom Argentincu.

Situacija je došla do te tačke da se sam DJ oglasio na Instagramu.

"Poslali su mi puno poruka. U trendu sam na Twitteru jer je Messi bio pozitivan na koronu. Govore mi ​​da sam ga zarazio. Čak su me nazvali ubicom. Dobio sam dosta nepristojnih privatnih poruka. Istina je da ja nisam zaražen, a sada vam pokazujem i rezultat testa", objavio je Fer Palacio u video poruci, dok je na Twitteru napisao "Nisam zarazio Messija."

Sa superzvijezdom Parižana se ne završava spisak zaraženih igrača budući da današnju utakmicu Kupa Francuske koju PSG igra protiv Vannesa neće moći ići ni Juan Bernat, Sergio Rico i Nathan Bitumazala. Klub je objavio kako su svi pozitivni igrači odmah prebačeni u izolaciju. Zaražen je i jedan član stručnog štaba.

Francusko prvenstvo igra se za šest dana, a izvjesno je kako će argentinski napadač preskočiti bar jedno kolo uz sutrašnju utakmicu u Kupu.

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)