Poznata Bosanka Sanela Jenkins nova zvijezda popularne američke serije

Nova zvijezda

Jedna od najpoznatijih Bosanki u svijetu, biznismenka i humanitarka Sanela Diana Jenkins, pridružit će se novoj sezoni Stvarne kućanice Beverly Hillsa, a potvrdila je to na svom Facebook profilu.

Zajedno sa Sanelom, 12. sezoni ove serije se pridružuje i glumica Sheree Zampino.

U seriji, Kathy će zadržati svoj status "prijateljice", a Sheree umjetnica, poduzetnica i bivša supruga Willa Smitha, pridružit će se u istom svojstvu.

Sanela Diana Jenkins, majka troje djece, osnivačica je, te predsjednica i izvršna direktorica lifestyle kompanije za piće Neuro Brands.

Poznata je i kao strastveni filanrop i aktivista. Uspostavila je, u posljednjih 20 godina, nekoliko programa i organizacija za zastupanje.

Haški institut za internacionalizaciju prava proglasio ju je jednom od "tri najveće svjetske inovacije u pravosuđu".

Jenkins je po treći put postala majka kćerkici Eliyanah, koja je rođea 25. novembra 2020. godine.

U braku je sa muzičarom Asherom Monroeom.

Kućanice je američka omično-dramska i misteriozna televizijska serija koju je stvorio Marc Cherry, a producirali ABC i Cherry Productions.

Izvorno se emitiralo osam sezona na ABC-u od 3. novembra 2004. do 13. maja 2012. godine, ukupno 180 epizoda.

Smješteni na Wisteria Lane, ulici u izmišljenom gradu Fairviewu u izmišljenoj državi Eagle, kućanice prate živote skupine žena kao viđena očima njihove prijateljice i koja joj je oduzela život samoubistvom u pilot epizodi.

Priča obuhvata petnaest godina života žena tokom osam sezona, postavljenih između 2004. i 2008., i kasnije 2013. - 2019. (priča uključuje petogodišnji skok u vremenu, kao i povratne informacije i bljeskove unatrag od 1980-ih do 2020-ih).

Rade kroz domaće borbe i porodični život, dok se suočavaju s tajnama, zločinima i misterijama skrivenim iza vrata svog - na površini - lijepog i naizgled savršenog prigradskog naselja.

Pročitajte više: Sanela Diana Jenkins treći put postala majka!

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)