Poseban doživljaj: Prenoćite u stanu popularnih “Prijatelja”

Užitak od svega 20 dolara

b_210516023
Foto: Booking

Nedugo nakon što je objavljen datum zvanične premijere (27. maj) nove epizode popularnih "Prijatelja", probuđena je euforija. Na Bookingu je ponovo postala popularna njujorška replika stana i drugih prostorija u kojima je snimljena jedna od najpoznatijih američkih serija.

Iako su unutrašnje scene serije snimane u studiju u Los Angelesu, spoljašnost zgrade je snimana u New Yorku. To se desilo u ulici u kojoj je moguće posjetiti "The Friends Experience". Posjetiteljima je dostupno 18 prostorija koje sadrže rekvizite iz stana i na kojima je moguće rekreirati najpoznatije scene iz serijala.

Foto: Booking

Možete posjetiti stan Rachel i Monice, uživati na udobnim foteljama Chandlera i Joeyja ili igrati stoni nogomet u njihovom stanu. Također možete isprobati i neke od originalnih kostima koji su prikazani unutar deset sezona serije. Za posjetitelje je navečer organizovana posebna večera, a ujutro mogu uživati uz kafu i pecivo u poznatom Central Perku - gdje se šestorka redovno okupljala.

Foto: Booking

Cijena noćenja u stanu "Prijatelja" iznosi 19,94 dolara (jer je prva epizoda serije premijerno prikazana 1994. godine), a moguće je boraviti maksimalno dvije noći uzastopno.

Izvor: klix.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori