Policija uhvatila ubicu iz Širokog Brijega

Akcija policije

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona osumnjičenika su lišili slobode. Pri tome niko nije stradao, navedeno je iz MUP-a ŽZH

Policija je uhapsila osumnjičenog T.K. za kojim je tragala cijeli utorak zbog ubojstva u Kočerinu kod Širokog Brijega, potvrđeno je iz MUP-a ZHK, piše Jabuka.tv.

Nakon cjelodnevne pretrage terena policijski službenici Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona osumnjičenika su lišili slobode.

U službenim prostorijama PU Široki Brijeg u utorak navečer će otpočeti kriminalistička obrada nad T. K. (46) a iscrpnije saopćenje ćemo objaviti po završetku kriminalističke obrade, naveli su iz MUP-a ZHK.

- Obavještavamo javnost da su policijski službenici Uprave policije MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona, u utorak navečer oko 19:30 sati, na širem području mjesta Kočerin, grad Široki Brijeg, lišili slobode T. K. (46) osumnjičenog da je u ponedjeljak oko 23:40 sati, u obiteljskoj kući u mjestu Kočerin, s više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio Z. B. (58) iz mjesta Broćanac, općina Posušje - saopćeno je iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)