Počeo je Advent u Zagrebu: Doživite najljepšu božićnu priču ove zime!

Zagreb

Ove godine Advent Zagreb na ulice grada vraća osmjeh
Foto: Karlo Klasić/Luka Šangulin/Index

OTVOREN je zagrebački Advent. Ogromna je gužva na otvorenju Adventa.

Advent će trajati do 7.1., a održavat će se na 20 lokacija u gradu. 

Ove godine Advent Zagreb na ulice grada vraća ono što će nas uvijek nasmijati i razvedriti, raznježiti i očarati: božićne dekoracije i ljupke drvene kućice, dražesnu glazbu i prigodne predstave, odličnu ugostiteljsku ponudu te nasmiješena rumena lica. Advent u Zagrebu predstavlja božićni duh, a njega stvaraju emocije u našim srcima. On je lagana šetnja s najmilijima, osjećaj topline unatoč hladnoći u zraku, radost darivanja i vjera u bolje sutra. I zato je ove godine adventski program u Zagrebu kreiran da zvukom, prizorom, okusom i mirisom dozove taj božićni duh na ulice grada s milijun srca, a kako bi svako od njih moglo ponovno iskusiti osjećaj čiste radosti.

Plato Gradec, Strossmayerovo šetalište istok i zapad, Park Bele IV., tunel i park Grič, Europski trg, Trg bana Jelačića, Zrinjevac, Strossmayerov trg, Tomislavac i Trg Franje Tuđmana neke su od lokacija na kojima će se ove godine odvijati zagrebački Advent.

BROJNI Zagrepčani i njihovi gosti požurili su na otvorenje Adventa. Najveća je gužva na Zrinjevcu, gdje građani iščekuju paljenje lampica.

(Index.hr)

Foto: Karlo Klasić/Index

Pročitajte više: Nakon jednogodišnje pauze vraća se advent u Beču

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)