Po Mišu Kovača došla Hitna pomoć: “Ne mogu pričati, nisam dobro”, kratko je poručila njegova supruga Lidija

Mišo u bolnici

Mišo Kovač u bolnici
Foto: Duje Klaric/Cropix

U trenutku kad je danas iza podneva na radio Dalmaciji premijerno pušten stari hit u novom ruhu ‘Ja ne mogu drugo nego da ga volin’ kojeg su Saša Antić Mišo Kovač otpjevali u čast Hajduku, legendarni šibenski pjevač nalazio se u splitskoj bolnici na Firulama.

Kako saznajemo, Mišo je sinoć, nažalost opet završio u bolnici i trenutno je na odjelu za Pulmologiju. Prije dva dana imao je visoku temperaturu, no tek je jučer navečer po njega došla Hitna pomoć u Strožanac, gdje trenutno živi sa suprugom Lidijom u jednom iznajmljenom stanu, piše Slobodna Dalmacija.

Liječnici sumnjaju na početak upale pluća. Mišo je testiran i na koronavirus, a nalaz je pokazao da su i Lidija i on negativni. S njime su u sobi još dvojica bolesnika.

Pjevač je u julu mjesecu navršio 80 godina.

– Ne mogu pričati, nisam dobro, kratko nam je poručila njegova supruga Lidija, koja je veći dio današanjeg dana provela s Mišom. Odnijela mu je u bolnicu odjeću i mobitel. On se zasad osjeća dobro.

Foto: Sasa Buric/Cropix

Pokušali smo stupiti u kontakt i s pjevačevom kćeri Ivanom Kovač, no nismo je uspjeli dobiti. 

Podsjetimo, Mišo je sredinom oktobra također završio u bolnici. Ivana je tada za Slobodnu Dalmaciju ispričala kako se osjeća.

– Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: “Mala, je l’ sve dobro ispalo?”, i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je. Tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna, rekla je tada Ivana.

Pjevač je nedavno razveselio obožavatelje kad se pojavio na Poljudu na utakmici između Hrvatske i Rusije. Povodom današnje premijere pjesme sa Sašom Antićem u već snimljenoj reportaži za IN Magazin Nove TV pričao je o hitu ‘Ja ne mogu drugo nego da ga volin’.

– Ta pjesma izvedena je 1975. na Splitskom festivalu, ja sam malenkost koji ju je opjevao. Sada sam je opet htio pokloniti gradu koji je stvorio Mišu Kovača. Želim Hajduku bolje mjesto na ljestvici i da počnu igrat hajdučki. Svima vama puno sreće, zdravlja i spokoja, kazao je Mišo.

Pročitajte više: Sjećanje na Olivera Dragojevića: Održan je koncert kojim je obilježena godišnjica smrti legendarnog muzičara

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti