Pjevačica bez kompleksa: U potpuno prozirnoj haljini pokazala je svoje obline

Inspiracija ženama

Pjevačica Lizzo već je odavno dokazala da ju zlobni komentari nimalo ne zamaraju, a svakim novim pojavljivanjem to i dokaže. 33-godišnja muzička senzacija koja je ponosna na svoje tijelo prije nekoliko se dana pojavila na proslavi 29. rođendana kolegice Cardi B., a pobrinula se da njezin dolazak svi zabilježe.

Pobrinula se da o njezinom dolasku na rođendan kolegice pričaju baš svi.

Lizzo je na sebi imala potpuno prozirnu ljubičastu haljinu, ispod koje je imala samo tange iste boje. Nije čak imala ni cipele, a do tuluma je prošetala bosa. Pjevačica nije ni trepnula dok su je svi fotkali, a sudeći po njezinu ponašanju, objeručke je prihvatila svu pažnju koju je dobila.

Pravim imenom Melissa Viviane Jefferson, slavna pjevačica nerijetko ističe kako nema nikakvih kompleksa kada je u pitanju višak kilograma. Upravo suprotno! Naime, Lizzo je već godinama velika inspiracija ženama diljem svijeta zbog samopouzdanja kojeg za neke kritičare ima i previše.

Njezin profil na Instagramu prepun je golišavih fotografija, a Lizzo ne namjerava stati. Iako neki kritičari ističu kako zaista pretjeruje, Lizzo se ne obazire ni na što te uvijek radi ono što ona smatra da je dobro za nju.

Pročitajte više: TOP 5 NAJBOLJE OBUČENIH PJEVAČICA: Od klasičnih do ekstravagantnih izdanja (VIDEO)

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori