Duhoviti Splićani Petru Graši i Hani Huljić su već dali zanimljiv nadimak – evo kako ih zovu!

Ljubavni par

Petar Grašo i Hana Huljić novi su “it” par na domaćoj estradi, a u njihovu rodnom Splitu već su stekli i zajednički nadimak.

Veza  Petra Graše (45) i njegove 14 godina mlađe kolegice Hane Huljić izazvala je veliko zanimanje domaće javnosti.

Otkako se početkom oktobra doznalo da su par, ne prestaje se pričati o njima, a u svojem rodnom Splitu već su stekli i zanimljiv zajednički nadimak, a sigurno ćete se dobro nasmijati kada ga čujete.

Naime, kako piše Jutarnji list, Petra i Hanu Splićani zovu Harry i Meghan, po poznatom kraljevskom paru, i mnogi njihovi sugrađani ih jedva čekaju vidjeti zajedno uživo.

Grašo i Hana u vazi su navodno još od ljeta, a kruže glasine i da zajedno žive u njegovu zagrebačkom stanu, koje je ona rasplamsala svojom slikom iz metropole.

Pročitajte više: Hana Huljić

Šuškalo se i da je Hana trudna, no Grašo je to negirao.

“Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka”, kroz smijeh je izjavio za tportal.

Oboje su vezu potvrdili za medije, ali nisu htjeli otkrivati nikakve detalje, a o svemu su se oglasili i njezini roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić, te Grašin otac Zoran, koji su sretni zbog njih.

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori