Pet horoskopskih znakova čije RASPOLOŽENJE NAJVIŠE VARIRA

Čije raspoloženje najviše varira

Potpuno je normalno da se ponekad nađete u fazi u kojoj vaše raspoloženje varira iz jedne krajnosti u drugu. Od jakog osećaja euforije u jednom trenutku do potpunog nezadovoljstva i tuge već u sljedećem. Neki horoskopski znaci skloniji su ovim čestim promjenama raspoloženja od drugih, pa se često mogu nazvati i „nepredvidivi”. Ostanite sa nama i u narednim redovima da biste otkrili koji su.

Blizanci

Blizanci imaju zapisane promjene raspoloženja u njihovoj izvornoj prirodi. Oni se ponašaju onako kako se osjećaju i kako žele u datom trenutku, potpuno neopterećeni. S druge strane, kada ih nešto uzbudi ili naljuti, moraju to odmah da riješe, tako da su njihove poruke ljutnje ili pojačanog entuzijazma vrlo česte. Ipak, već sledećeg trenutka su negdje drugdje, tako da ne brinu previše o poslijedicama svojih oscilirajućih emotivnih stanja, piše City Magazine.

d70f94710da6e00ccd406dbb9a968ff8dd432096.jpg

Rak

Rakovi su veoma osjetljivi na sve stimulanse. Kako sami, tako i spolja. Često se nalaze u situaciji da su veoma srećni, a onda im nešto zasmeta, i u trenu jedna sitnica može da im pokvari dan i da ih odvede u loše raspoloženje. U velikoj mjeri osciluju, posebno na emotivnom planu. Mnogo puta se, bez ikakvog razloga, transformišu iz najnježnije i najtoplije osobe u dosadnu i ogorčenu osobu koju sve uznemirava. Kod žena rakova oscilacija je obično povezana i sa hormonima, a naravno i sa Mjesecom, koji na njih utiče intenzivnije nego na druge znakove.

Škorpija

Ekstremne reakcije su uobičajene za škorpije, jer je to način da privuku pažnju. Kada im je žao zbog nekog svog postupka, u jednom trenutku kajanja će se iskreno izviniti, ali u sljedećem će biti bez ikoga da ih ponovo izazove na sarkastični dvoboj. Takođe osciluju iz faze kada njihova strast i entuzijazam po nekom pitanju rastu, a zatim naglo padaju. Takođe, često brzo i ishitreno donesu važnu odluku, a onda se predomisle u posljednjem trenutku. Njihove reakcije su najburnije kada neko uvrijedi ili povrijedi drugu osobu – tada se u trenutku nađu pred eksplozijom.

e79b20442fe94374d6082d8204391c4600fb8e91.jpg

Strelac

Iako je poznato da su strelci vječiti optimisti, oni su takođe skloni i velikim promjenama raspoloženja. Puni želje za avanturom, stalno kuju planove koje, naravno, predlažu prijateljima dok se osjećaju euforično i poletno. No, sljedećeg trenutka, kada se više ne osjećaju toliko uzbuđeno, mogu reagovati negativno i nezainteresovano, te ostaviti sagovornika u velikoj nedoumici. Mogu da otkažu sastanak bez razloga, iako nakon nekog vremena obično zažale zbog toga.

Ribe

Ribe su svjesne promjena raspoloženja, jer su bogato obdarene najširim spektrom emocija. Čak i kada su pune energije i dobro raspoložene, ako osjete loš signal ili lošu vibraciju, njihovo raspoloženje u trenu može da se pretvori iz pozitivnog u negativno. Takođe osciluju i na emotivnom planu. Gdje su u jednom trenutku otvoreni i voljni, a već u sljedećem hladni i nepristupačni. Kada se suoče sa bolom i pritiskom, obično promjene raspoloženje jer žele da se motivišu iznutra, ali ne uspjevaju uvjek. U svojim jakim oscilacijama često kažu stvari zbog kojih se kasnije obično kaju.

Pratite nas na našim stranicama na

Ova objava ima jedan komentar

Odgovori

Vezane vijesti