Ovo je jedna od najskupljih kuća na Floridi

Florida

Najskuplja kuća
Foto: mansionglobal

Mnogi sanjaju život u luksuznoj vili/kući. Nekom se ti snovi i ostvaruju. Jednu takvu kuću smo, koja bi ,sigurni smo, oduševila većinu, našli na internetu. U nastavku donosimo fotografije najskuplje kuće na Floridi. Sami procjenite da li ona zaista vrijedi toliko.

Penthouse na cijelom spratu u rezidencijama Ritz-Carlton u Sunny Isles Beachu, Florida, prodaje se za 21 milion dolara

Ovaj četverosobni stan ima 3.000 kvadratnih metara vanjskih terasa i panoramskih pogleda.

Prostirući se na čitav 51. sprat u stambenoj kuli od 52 sprata, penthaus ima 7.760 kvadratnih metara unutrašnjeg prostora, uključujući četiri spavaće sobe i prostorije za osoblje, šest kupatila, sjajnu sobu, dnevnu sobu, porodičnu sobu , prostrana kuhinja sa pogledom, teretana, kućni bioskop i dnevna soba, prema developerima Fortune International Group i Château Group.

“Ima plafone od 13 stopa i pogled od 360 stepeni na cijelu obalu i centar Majamija,” rekao je Edgardo Defortuna, glavni izvršni direktor i predsjednik Fortune International Group.

Stan također ima skoro 3.000 kvadratnih metara vanjskih terasa sa ljetnom kuhinjom, privatnim bazenom i privatnim vrtom.

Penthaus je potpisan u novembru 2015. godine, prije izgradnje, ali nije zatvoren sve dok kula nije dobila upotrebnu dozvolu prošlog februara, prema g. Defortuni.

Izgradnja tornja, sa plažom dužine 250 stopa, počela je sredinom 2016. godine.

Kupac je iz SAD-a, ali programeri su odbili otkriti njihov identitet. Transakcija se tek treba pojaviti u javnim evidencijama.

Pročitajte više: Uređenje malih trpezarija – Sve ideje na jednom mjestu

Pratite nas na Facebook akter.ba -Ovo je jedna od najskupljih kuća na Floridi

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori