Ove znakove u 2023. čekaju velike promjene…

Astrologija

Astrologija
Izvor: Shutterstock

Oni će izgovoriti 'da', a Škorpioni pronaći ljubav na poslu

Astrolozi sada tvrde da će se sreća posebno osmjehnuti četiri horoskopska znaka koja će kroz 2023. Ili upoznati ljubav svog života ili krenuti u nova lijepa ljubavna poglavlja poput zaruka ili vjenčanja. Tako se nekima smiješi odlazak do oltara, a nekima pak susret koji će im preporoditi i seksualni i ljubavni život.

Jeste li među tim sretnicima saznajte u nastavku.

Ovan

Čak i ako im to trenutno nije ni na kraju pameti, Ovnovi će uskoro postati spremni reći sudbonosno ‘da’. Prema astrologiji, što se tiče vjenčanja ovaj znak može ih očekivati već u martu. Odjednom će shvatiti koliko vole svoje partnere te će se osjećati motivirano krenuti u novo poglavlje života.

Bik

Bikovima će se sljedeće godine ostvariti mnoge želje, pa će tako oni koji maštaju o vjenčanju iz snova konačno doći na svoje. Za njih je u 2023. sve u znaku ljubavi, pa čak i onima kojima zaruke ili brak nisu trenutno prioritet. Inače racionalnim Bikovima tako će se 2023. probuditi seksualna čula i željet će se upustiti u strastvenu vezu čim prije, a oni koji već imaju partnere osjećat će se povezanije s partnerom no ikad prije.

Škorpion

U 2023. horoskopske Škorpije mogu očekivati velike promijene na ljubavnom planu. Očekuje ih snažan ‘udar’ romantike i ljubavi krajem 2023 godine, pa bi se tako mogli luđački zaljubiti u osobu s posla. Iako su takve veze inače zabranjene, njih će baš privući neko ‘zabranjeno voće’ te će započeti strastvenu avanturu.

Jarac

Iako Jarci ne slove za romantičare Zodijaka, ipak drže do tradicionalnih vrijednosti pa će se u 2023. osjećati spremnima ozakoniti svoju ljubavnu vezu. Proljeće će im proći u znaku mirne, stabilne zaljubljenosti te će napokon shvatiti da je možda vrijeme za zaruke s njima posebnom osobom. (story.hr)

Povezane vijesti: Ovi znakovi horoskopa najviše lažu

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori