Imamo 6 prijedloga kako sakriti stomak odjećom i izgledati vitkije

Moda

Evo kako stomak možete sakriti odjećom.

Rijetko koja žena je u potpunosti zadovoljna svojim tijelom, no često nam najviše problema i kompleksa stvara neki ‘nedostatak’ koji bismo pod svaku cijenu voljeli sakriti.

Mnoge žene muči istaknuti stomačić, osobito nakon porođaja, pa ako i vas muči ista boljka, znajte da niste sami u tome. Dobra vijest je i da se i tome može doskočiti pametnim modnim izborima, a mi smo odlučili pronaći nekoliko trikova koji će vam olakšati izbor pri sljedećoj kupovini odjeće.

1. Haljine A kroja

Haljine ovog kroja idealan su izbor za žene s istaknutijim trbuščićem jer se šire gotovo odmah ispod grudi i tako kamufliraju problematični dio tijela.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

2. Duže majice i tunike

Kraće majice privući će dodatnu pažnju na mjesto koje u ovom slučaju želite sakriti, a to je vaš struk. Umjesto majice koju ćete neprestano morati povlačiti prema dolje da vam ne proviri stomačić, izaberite duže majice ili tunike koje padaju preko struka.

3. Vertikalne prugice

Da vertikalne prugice na odjeći sužavaju znaju već i ptice na grani, ali nije na odmet ponoviti. Izbjegavajte horizontalne pruge koje će vas vizualno proširiti, umjesto toga izaberite haljinu s vertikalnim prugicama u kojima ćete automatski djelovati mršavije.

4. Hlače visokog struka

Ako imate istaknut stomačić, pronaći idealne hlače može biti jako težak zadatak. Birajte one visokog struka iz kojih vam stomak neće kliziti, a izbjegavajte one niskog struka jer će one samo naglasiti šlaufove ‘presjecajući’ vam stomak ili bi mogle kliznuti ispod tstomaka i tako ga dodatno naglasiti.

5. Naglasite drugi dio tijela

Ako ne želite da u prvom planu bude vaš stomak, naglasak prebacite na neki drugi dio tijela, kojim ste zadovoljniji. Ako imate bujne grudi, istaknite ih dekoltiranom majicom, a pažnju na vitke noge usmjerite tajicama ili kraćom suknjom.

6. Suknje

Zašto da se stišćete u hlačama kad se možete poigrati suknjama u kojima možete izgledati jako ženstveno. Birajte šire ili s naborima na struku, a i ovdje je A kroj odličan izbor jer će vam pomoći u skrivanju stomaka. 

Povezane vijesti: Savršen proljetni stajling: Kombinirajte ružičaste i zelene komade

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)