Ovaj pjevač je bio Severinin prvi dečko, kasnije i zaručnik: Pogledajte kako danas izgleda

Stara ljubav

Ovaj pjevač je bio Severinin prvi dečko
Foto: Instagram

Ljubavni život slavne Splićanke oduvijek je intrigirao javnost

Severinin ljubavni život uvijek je intrigirao javnost, a mnogi su zaboravili s kojim je pjevačem bila u vezi na početku svoje karijere.

Naime, Splićanka je 90-ih ljubila Alena Marina iz grupe Kojoti. Par je imao kratku i burnu vezu.

‘Ona je popularna i harizmatična osoba. Pregrubo je reći da su me mediji zbog nje stigmatizirali, ali su se ponašali kao da ih je ona prevarila sa mnom’, svojevremeno je rekao pjevač.

Alen je bio Severinina prva medijski eksponirana ljubav, a onda i zaručnik. Ali, kao što znamo, zaruke su prekinuli, a bivši je par ostao u dobrim odnosima.piše Story.hr

Inače, pjevačicu se posljednjih mjeseci povezivalo s markantnim srpskim producentom Filipom Miletićem. Često dijeli njihove zajedničke fotografije i može ih se vidjeti u javnosti, no oni tvrde da su samo suradnici i prijatelji.

'Završetak snimanja albuma obećala sam proslaviti u Splitu. Naravski, uvijek sve završava s janjetinom', napisala je Severina uz video koji je objavila na Instagramu. 

U videu se pojavljuju njezini bliski prijatelj i suradnici, menadžer Tomica Petrović, prijateljica Sonja Dvornik, PR-ica Vedrana Vasić i Antea Šimac, ali i glazbeni producent Filip s kojim je mediji posljednjih mjeseci povezuju, točnije od razvoda od Igora Kojića.

Severina je čitavo vrijeme bila odlično raspoložena, a na videu se nježno i dugo grli s Filipom u jednom restoranu.

Pročitajte više: Odlično raspoložena Severina oduševila izgledom, otkrila šta joj je izmamilo osmijeh na lice

Pratite nas na Facebook akter.ba - Ovaj pjevač je bio Severinin prvi dečko, kasnije i zaručnik: Pogledajte kako danas izgleda

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)