Ova kamena kuća na Braču je sve što vam treba!

Otok Brač je najveći je otok Dalmacije i treći najveći otok na Jadranu. Na otoku ima ukupno 22 mjesta, od kojih su veća mjesta smještena duž obale, te manja prekrasna kamena sela u unutrašnjosti otoka. Grad Supetar je najveće i središnje mjesto na obali, dok je mjesto Bol na južnoj obali najpoznatija turistička destinacija na otoku. kuća

Ova kamena ljepotica smjestila se u staroj jezgri popularne turističke destinacije. Rustikalna oaza stara 150 godina. Kuća je renovirana s puno ljubavi i strasti, te su očuvani tradicionalni elementi gradnje za okoliš. Cijela kuća slavi rustikalnu ljepotu drveta i kamena.

Sastoji se od dvije etaže. Na prvoj se nalazi kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, vešeraj, te ostava i kupaonica. Drvenim stepenicama dolazi se na sprat na kojem se nalaze dvije spavaće sobe. Ukupna površina stambenog objekta je cca 70m2.

Kuću krasi popločani dvor s vanjskim prostorom za sjedenje, sunčalište, bazen, sprema i predivno uređena konoba od 20 m2. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Pročitajte više: Margot Robbie ima savršen dom – Detalji koji osvajaju

Pratite nas na našim stranicama na

Odgovori

Vezane vijesti

Vezane vijesti