Ostvaruje se posljednja želja princeze Diane? Princa Charlesa mogla bi stići karma od koje najviše strepi

Princeza

Princa Charlesa mogla bi stići karma od koje najviše strepi
Foto: Profimedia

'Pravda je spora, ali dostižna', stara je izreka koju ovih dana princ Charles zbog novih šuškanja na dvoru sigurno ima na umu

Prošle su 24 godine od tragične smrti prerano preminule princeze Diane, a njezin bivši suprug, princ Charles, još uvijek čeka na kraljevsku krunu.

Na dvoru se, pak, sve više šuška o tome da će kraljica zahtijevati od Charlesa da preda krunu sinu Williamu. Camille Parker sve mrskije odzvanjaju u ušima riječi princeze Diane koje je izgovorila prije smrti.

Prema magazinu In Touch, posljednja je Dianina želja bila da William bude kralj umjesto Charlesa, a to se dalo naslutiti i iz famoznog intervjua 1995.

Visokopozicionirani izvor s dvora otkrio je da se Charles osjeća nesigurno zbog anketa koje jasno pokazuju da je William puno popularniji od njega među Britancima, a zna da je toga svjesna i sama kraljica. Zbog toga se priča kako princeza Diana svoga bivšeg supruga "progoni iz groba".

Iako je portal Gossip cop analizirao ove navode i zaključio kako ne postoje saznanja da su Dianine posljednje riječi prije smrti bile o princu Williamu, nije nepoznato da je ona dugo dijelila ovaj stav o nasljeđivanju krune.

Podsjetimo, kada su ga upitali kako se osjećao kad je kao 15-godišnjak ostao bez majke, princ William je rekao: "Ono što je moja majka još onda shvatila – i što ja razumijem sada – je da je žalovanje najbolnije iskustvo koje dijete ili roditelj mogu doživjeti".

Pročitaj više: Kako se princeza Diana planirala preseliti u Ameriku s Harryjem i Williamom

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori