Odsad možete sami dizajnirati svoju Ralph Lauren Polo majicu

Ralph Laurenove polo majice jedan su od onih bezvremenskih komada. Već se generacijama ističu kao go-to model koji svojim klasičnim linijama pristaje gotovo svima i lako se uklapa u ormar svakog muškarca.

Međutim, iako obožavamo dozu klasiku koju polo majice unose u muške modne kombinacije, Ralph Lauren predstavio je jednu novost koja će razveseliti sve one koji bi svoje polo modele voljeli ipak razigrati i prilagoditi sebi.

THE CUSTOM POLO – DIZAJNIRAJTE RALPH LAUREN MAJICU U SVOM ĐIRU

Prilagodba odnosno custom-made u modi pojava je kojoj teži sve više brendova, bez obzira jesu li high-end ili ne. Trendu su se priključili, primjerice Sézane, Gucci, Nike i mnogi drugi i ponudili svojim kupcima svoje poznate modele koji personalizacijom dobivaju poseban touch.

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ralph Lauren priključio se postojećem trendu i ponudio tzv. The Custom Polo, majicu čiji dizajn kupci mogu u potpunosti prilagoditi sebi. Kako je sam dizajner objasnio za GQ, ovo je za kultni brend novi početak, način da prilagode kupce novom virtualnom dizajnerskom studiju i konceptu.

Majicu je moguće prilagoditi do najmanjeg detalja; dostupno je šest baznih modela, 24 boje, 10 različitih nijansi poznatog loga, a po želji je moguće izvezati personalizirane natpise na rukave.

PROČITAJTE VIŠE: 10 vječnih modnih komada koje smo zavoljeli zbog Audrey Hepburn

Preuzeto:journal.hr

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori