Robert Pattinson: The Batman (2022) u post-produkciji!

Robert Pattinson naći će se u ulozi mladog Batmana u filmu za kojeg je najavljen da je prvi dio unaprijed isplanirane trilogije

Novi film
Uskoro novi film The Batman (2022)

Još jedan film koji ćemo uskoro moći gledati. Riječ je o filmu The Batman

Datum izlaska: 4. ožujak 2022.

Status: U post-produkciji

Redatelj: Matt Reeves

Glume: Robert Pattinson, Jeffrey Wright, Jonah Hill, Zoe Kravitz

Radnja ukratko: Robert Pattinson naći će se u ulozi mladog Batmana u filmu za kojeg je najavljen da je prvi dio unaprijed isplanirane trilogije, također je najavljeno da će naglasak biti na Batmanovim detektivskim sposobnostima.

Pattinson, je proglašen najljepšim muškarcem svijeta, u ulozi Batmana naslijedit će Bena Afflecka, koji je odstupio nakon Zore pravednika 2016. godine.

Robert se proslavio ulogama Edwarda Cullena u filmu Sumrak, te Cedrica Diggoryja u filmu Harry Potter i Plameni pehar.

Prije nego što se počeo baviti glumom svirao je po kafićima i klubovima klavir i tako zarađivao. Maturirao je sa 18, te glumio u Barnes teatru.

Za 2010. ima zakazana snimanja 3 filma: Bel Ami, Unbound Captives i Breaking Dawn (posljednji nastavak Sumrak sage). Robert ima dvije starije sestre, pjevačica Lizzy Pattinson i Victoria Pattinson.

Pattinson se počeo baviti menekenstvom kad mu je bilo dvanaest godina, ali je broj radnih mjesta počeo padati samo četiri godine kasnije.

"Kada sam se prvi put počeo baviti manekenstvom, bio sam prilično visok i izgledao sam kao djevojčica. Tako da sam imao puno posla, jer sam bio u tom razdoblju u kojem je takav izgled cool. Tada, sam valjda, postao previše muškast, pa su poslovne ponude bile umanjene.. Imao sam neuspješnu manekensku karijeru."

Pattinson se pojavio u reklamnoj kampanji za Hackett u jesen 2007. On je imao sporedne uloge u televizijskom filmu Ring of Nibelungs u 2004. godini u filmu redatelja Mira Nair, Vanity Fair. Njegove su scene na kraju izbrisane i samo se pojavljuju na DVD-verziji. U maju 2005., se trebao pojaviti u Velikoj Britaniji na premijeri The Woman Before, u Royal Court kazalištu, ali je otpušten malo prije premijere i zamijenio ga je Tom Riley.

Kasnije te godine je igrao Cedrica Diggorya u Harryju Potteru i Plamenom peharu. Za ovu ulogu britanske novine Times imenovale su ga kao British Star of Tomorrow.

Izvor: svijefilma.eu i wikipedia

Pročitaj više: Za ljubitelje filma: Uskoro novi DC film

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori