Nova smrt na bh. cestama: Poginuo mladić (25)

Crna hronika

Ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški je A.J. nakon ukazane pomoći prevezla u SKB Mostar, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. I. J., je kako su naveli iz MUP-a zadobio ozljede, za sada, neutvrđenog stepena

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć u 19.10 sati dogodila u mjestu Hrašljani kod Ljubuškog smrtno je stradao 25-godišnji A.J. iz Ljubuškog.

Nesretni mladić je, kako je potvrđeno iz MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona, bio suvozač u automobilu Lexus, bez registarskih oznaka, kojim je upravljao I.J.(25) iz Ljubuškog, a koji je, pod još neutvrđenim okolnostima sletio s ceste.

Ekipa Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški je A.J. nakon ukazane pomoći prevezla u SKB Mostar, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. I. J., je kako su naveli iz MUP-a zadobio ozljede, za sada, neutvrđenog stepena.

- Policijski službenici PU Ljubuški su o svemu izvijestili dežurnog kantonalnog tužioc, te na mjestu događaja izvršili očevidne radnje.

Motorno vozilo koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći je izuzeto i smješteno u sabirni centar za vozila radi obavljanja potrebnih vještačenja - naveli su iz MUP-a ZHK.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori