Nikolini Pišek ukraden Audi vrijedan skoro 100.000 KM

Krađa

Nikolini Pišek ukraden Audi vrijedan skoro 100.000 KM
Foto: Instagram

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek bila je 12 sati na mukama nakon što joj je ukraden Audi Q7 u noći sa srijede na četvrtak, ali, za Nikolinu se sve ipak dobro završilo.

Bilo je kratko i napeto, napisala je televizijska voditeljica jučer predvečer na svojoj društvenoj mreži nakon što je policija pronašla i vratila joj Audija Q7 od 375.000 kuna (oko 97.229 KM) koji joj je ukraden ispred stana kojeg iznajmljuje na Gornjem Prekrižju u Zagrebu.

Prema policijskom izvješću, auto je ukraden u noći sa srijede na četvrtak. Za sada nepoznati počinitelj, cijelu noć se, tačnije 12 sati, vozio autom po centru.

Policija je pronašla auto na području Medveščaka i vratila ga Nikolini Ristović ex Pišek (48), koja nam zbog istrage koja je u toku nije mogla davati izjave.

"Pretpostavljala sam da će se auto vratiti. Hvala svima, a posebno djelatnicima Prve i Pete policijske postaje", kratko je poručila televizijska voditeljica, piše 24sata.hr.

U posljednjih godinu dana Nikolinu su zadesile brojne nedaće. Nakon ljetovanja u Kaštel Starom prošlo ljeto suprug Vidoje Ristović (42) završio je na sudu zbog prijetnji suprugu vlasnice vile. 

Početkom godine ona i njihova kći (7) umalo su se ugušile plinom u svom stanu u Zagrebu nakon čega su završile s zdravstvenim tegobama.

Pročitajte više: Nikolina Pišek nakon trovanja: “Kćerki su otkrivene promjene na mozgu”

Pratite nas na Facebook akter.ba - Policija je pronašla auto na području Medveščaka i vratila ga Nikolini Ristović ex Pišek

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori