Nevjerovatan snimak pokušaja krađe automobila: Prišunjao se i ušao unutra

ŠOKANTNO

Nevjerovatan snimak pokušaja krađe automobila: Prišunjao se i ušao unutra
Foto: avaz.ba

Nevjerovatan snimak pokušaja krađe automobila: Prišunjao se i ušao unutra

U Srednjem Šepku kod Zvornika sinoć se oko 23 sata dogodila drama kada je za sada nepoznata osoba pokušala ukrasti automobil od vlasnika koji je u tom trenutku stajao iza automobila i vjerovatno brojio novac. 

Međutim, razbojnik nije uočio da je u automobilu bila djevojka koja je po njegovom ulasku izašla iz automobila, a vlasnik je odmah reagovao i uhvatio ga.

Poslije neuspjele krađe, ista osoba je ukrala drugo putničko vozilo i udaljila se u nepoznatom pravcu. Prilikom pokušaja krađe uništena je stanica za plin kojeg koriste putnička vozila, pa je saobraćaj bio obustavljen satima kao i obustava isporuke električne energije.

Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su ovaj događaj.Na benzinskoj pumpi u Šepku snimljen pokušaj krađe automobila0 seconds of 44 secondsVolume 90% 

Video možete pogledati OVDJE.

 Policijski službenici PS Kozluk poduzimaju sve radnje kako bi rasvjetlili krivično djelo razbojništva, nakon što je 9. augusta oko 23 časa nepoznati muškarac počinio razbojništvo nad oštećenim osobama kojom prilikom su otuđena i oštećena dva putnička vozila i tom prilikom nastala je šteta na benzinskoj pumpi u Srednjem Šepku - saopćili su iz PU Zvornik.

Oni su naveli da prilikom otuđenja putničkog vozila marke “Audi”, nepoznata osoba je udarila u dio benzinske pumpe gdje se nalaze ventili za gas, a potom se udaljila u nepoznatom pravcu. Na mjesto događaja izašli su pripadnici PVJ Zvornik i službenici Hitne pomoći.

- Obustava saobraćaja trajala je do 03:00 sata narednog dana za sva vozila, a putnička vozila su koristila alternativne pravce. Nepoznata osoba je potom ukralo drugo putničko vozilo marke “passat” i udaljilo se u nepoznatom pravcu - saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Izvor: avaz.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)