Nema više glavobolje i naprezanja očiju uz Krys naočare koje blokiraju plavo svjetlo

Novo

Kako biste se efikasno borili protiv umora očiju dok provodite vrijeme ispred ekrana, odlučite se za naočare koje blokiraju plavo svjetlo. A izbor je ogroman u Krysu.

Izračunaj! Videćete da u proseku provedemo 5 do 7 sati dnevno ispred ekrana pametnog telefona, računara, tableta... Kako bismo smanjili vizuelni umor , Krys naočare protiv plave svetlosti su idealno rešenje. Pogotovo što se prilagođavaju svim potrebama.

Bez obzira na vaše godine, naočare koje blokiraju plavo svjetlo brzo pružaju ugodan osjećaj. Nude diskretnu zaštitu i tako efikasno štite vaše oči .

Estetski, naočare protiv plave svjetlosti prilagođavaju se morfologiji vašeg lica, vašim ukusima, odražavajući na taj način vašu ličnost jer je izbor koji nudi brend Krys širok.

Na vama je da odaberete okvir: okrugli, kvadratni, avijatičar, pravougaonik... Ali i onaj od materijala: metal za više modernosti, plastika za više lakoće!

Borite se protiv vizuelnog umora, glavobolje i pogoršanja sna

Ali usput, zašto naočare koje blokiraju plavo svjetlo smanjuju umor očiju, glavobolju i sprječavaju pogoršanje sna?

Plavo svjetlo postoji izvan naših ekrana. Kada ga emituje prirodni izvor, kao što je sunce, smatra se bezopasnim. S druge strane, ako dolazi sa LED ekrana (računar, tablet, pametni telefon, televizija), postaje štetan, posebno u slučaju dužeg izlaganja.

Zaista, ovo plavo svjetlo izlaže vas intenzitetu hiljadu puta većem od praga tolerancije mrežnjače i čak ide toliko daleko da poremeti vaš prirodni sat uvjeravajući vaš mozak da ste usred dana kada odlazite. spavati.

Toliko razloga zašto se toplo preporučuje onima koji rade po ceo dan ispred ekrana računara, ali i onima koji provode dosta vremena držeći telefon ili tablet da nose par anti-plavih lampica.

ekran
Provodimo u prosjeku 5 do 7 sati dnevno ispred ekrana pametnog telefona, kompjutera, tableta... Naočare sa anti-plavim svjetlom postale su bitnije nego ikad. (©Drobot Dean/AdobeStock)

Specifičan filter za blokiranje plave svjetlosti

Ove naočare se sastoje od specifičnog filtera koji djeluje kao barijera između štetnih plavih zraka, UV zraka i vaših očiju. Blokira ili apsorbuje plavo svetlo .

Ne samo da ove naočare sprječavaju da se vaš ciklus sna bude poremećen jer smanjuju svako prekomjerno izlaganje plavoj svjetlosti uveče, već i smanjuju zamor očiju koji se javlja nakon dužeg vremena pred ekranima.

Ovaj filter, kao što ste shvatili, pogodan je i za dioptrijske i za naočare .

Signature Krys naočale nude širok izbor modela. Dostupne i za decu, ove naočare za rad sa ekranom dolaze u različitim bojama i različitim okvirima.

Kod Vašeg optičara možete lako pronaći par naočara, vidokruga ili odmorišta, koji će savršeno odgovarati vašem stilu. Sve što treba da uradite je da napravite svoj izbor.

Izvor: Actu.fr

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)