Nekad i sad: Kako je izgledao Halid Bešlić kao dječak?

Poznati

Halid Bešlić
Foto: Pixsell/Vjeran Žganec Rogulja

Halid Bešlić je omiljeni pjevač narodne muzike u našoj zemlji, ali i šire. Iako je popularan već više od 40 godina, mnogi ne znaju kako je pjevač izgledao u djetinjstvu.

Bešlić je jednom prilikom na svom profilu na društvenim mrežama podijelio fotografiju iz djetinjstva i širim narodnim masama pokazao kako je izgledao kao dječak.

Halid Bešlić

Legendarni pjevač svoje prve muzičke korake napravio je još kao školarac, o čemu je često govorio i u medijima. Po povratku iz vojske pjevao je po sarajevskim restoranima, a prvu ploču snimio je 1979. godine, nakon čega kreće i sjajna karijera koja traje i danas.

Bešlićeva pjevačka karijera bila je jedna od najuspješnijih na prostoru današnje Jugoslavije, kao i na cijelom Balkanu. Međutim, njegova popularnost koja je godinama sam rasla nije ga promijenila, između ostalog, zbog toga je omiljeni mnogim ljudima.

Podsjećamo, nakon 10 godina u subotu će Halid održati koncert u Zetri u Sarajevu. Veliko je interesovanje za ovaj koncert jer se sarajevska publika zaželjela nastupa legendarnog pjevača. (Izvor: Klix.ba)

Pročitajte i ovo: Halid Bešlić doživio saobraćajnu nesreću

Pratite nas na Facebook akter.ba - Nekad i sad: Kako je izgledao Halid Bešlić kao dječak?

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)