Princ William i Kate Middleton ‘žele da princ George ima normalan život’

Princ George možda je treći u redu za britansko prijestolje, ali su njegovi roditelji navodno odlučni u namjeri da mu pruže normalan odgoj.

"Kate Middleton i princ William žele da George ima normalan život", rekao je izvor za Us Weekly u srijedu dodajući da "ne žele da odraste prebrzo".

Prema izvoru, porodična potraga za normalnošću za osmogodišnjakom proteže se i izvan palate.

"Ne zovu ga princ George u školi i jednostavno je poznat kao George", rekao je upućeni. "Igraa se s djecom svojih godina. Kate i William ne zasipaju ga skupim poklonima niti ga previše razmaze … George svako jutro namješta krevet."

Izvor je također rekao da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea žele da njihova djeca poštuju svakoga s kim se susretnu.

"Sva djeca imaju besprijekorne manire i uvijek kažu" molim i hvala ", tvrdi izvor. "[Vojvoda i vojvotkinja] odgajaju svoju djecu da budu dobro odgojena i da njihov status ne uzimaju zdravo za gotovo."

Nedavno su ponosni roditelji podijelili novu Georgeovu fotografiju u znak sjećanja na njegov osmi rođendan 22. jula. Snimak je snimila Middleton (39).

Kraljevski autor Robert Lacey, koji je i službeni konsultant na Netflixovoj "Kruni", ranije je tvrdio da su William i Middleton Georgeu rekli o njegovoj kraljevskoj tituli "negdje oko njegovog sedmog rođendana".

Lacey je svoju knjigu pod naslovom "Battle of Brothers: William and Harry - The Inside Story of a Family in Tumult" ažurirao i dodao svoju knjigu s dodatnim poglavljima i novim materijalom. U originalnoj knjizi, koja je objavljena 2020. godine, britanski istoričar se osvrnuo na tekuće nedaće koje je zadesila kraljevska porodica.

"William nije otkrio svijetu kako je i kada prenio veliku vijest svom sinu", napisala je Lacey, a citira britanski DailyMail. "Možda će nam jednog dana George ispričati priču. No, negdje oko dječakovog sedmog rođendana u ljeto 2020. godine, smatra se da su njegovi roditelji detaljnije razmotrili kakav će biti život malog princa u budućoj kraljevskoj" službi i dužnosti " posebno uključiti. "

"Williamov cilj kao oca, naglasio je princ, bio je dati svom sinu" normalan porodični odgoj ", omogućivši monarhiji" da ostane relevantan i da ide u korak sa modernim vremenom ", dodala je Lacey.

William (39) je upoznao Middletona na Univerzitetu St. Andrews. Par se vjenčao 2011. godine u Westminster Abbeyu na ceremoniji koja se prenosila globalno.

William je drugi u redu za britansko prijestolje nakon svog oca princa Charlesa. Tokom godina, William je preuzeo brojne dobrotvorne aktivnosti, projekte i službene dužnosti u znak podrške svojoj baki, kraljici Elizabeti II.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea roditelji su troje djece: Georgea, kao i princeze Charlotte i princa Louisa. Par je u aprilu obilježio desetu godišnjicu braka objavivši fotografije i video zapis porodice u igri. Službeno prebivalište porodice je Kensingtonska palača

U maju su William i Middleton pokrenuli svoj YouTube kanal na kojem bilježe svoje dužnosti kao stariji članovi kraljevske porodice.

PROČITAJTE VIŠE: Kate Middleton i princ William lansiraju vlastiti YouTube kanal

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori