NAOMI OTVORILA VRATA SVOJE NEVJEROVATNE VILE U KENIJI

Naomi pred vratima svoje vile u Keniji

Naomi Kembel, za magazin "Architectural Digest" otvorila je vrata svoje luksuzne vile u Keniji.

Nakon posjete Malindiju u Keniji devedesetih godina, Naomi Kembel, koja je tada dominirala modnim pistama noseći revije najpoznatijih modnih brendova, bila je oduševljena mjestom te je u uspavanom primorskom gradu kupila idiličnu vilu koja joj služi za bijeg i odmor već više od 20 godina.

"Mjesto je vrlo umirujuće. Kada želim da pobjegnem od telefona i od televizijskih programa onda je moj mir ovdje. Želim čitati knjigu i biti sama. Lijepo je čuti samo tišinu i cvrčke."

Manekenka je rekla da je u kući željela zadržati što više autentičnog namještaja.

Snimak njene vile magazin je objavio na YouTube-u , a 50-godišnja Naomi, koja većinu vremena provodi na relaciji Njujork-London, otkrila je i kada najviše voli da ode u Afriku.

"Divno je otići u julu. Sve životinje prelaze iz Kenije u Tanzaniju i vidite sve. Nevjerovatan prizor!

To je kao da National Geographic oživljava ispred vas", rekla je.

Naomi Campbell rodila se početkom 1970-ih u londonskoj četvrti Streatham. Odgojila ju je majka Valerie, rođena na Jamajci, a odrasla u Londonu, jer ih je otac, kojeg nikada nije upoznala, ostavio dva mjeseca nakon njenog rođenja.

Godine 1980. primljena je u prestižnu londonsku školu baleta (Italia Conti Stage School), a uz to pohađala je i londonsku glumačku akademiju.

Karijeru je započela već sa sedam godina kada je glumila učenicu za videospot pjesme Boba Marleya Is This Love?

Svijet mode otkrio ju je kada je imala petnaest godina. Šetajući se Convent Gardenom prišla joj je modna agentica s čijom je agencijom sklopila ugovor.

Potpisavši ugovor za modnu agenciju Elite, Naomi je imala priliku raditi s najvećim imenima modne industrije, poput Isaaca Mizrahi, Calvina Kleina, and Azzedinea Alaia.

Pročitaj više: Manekenka Sara Sampaio: “Prestanite komentarisati promjene na tuđim tijelima”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori