Nakon što je izgubila 11-mjesečnog nećaka poznata glumica ponovo u strahu!

Glumica

Američka glumica prolazi teško razdoblje. Nedavno je izgubila 11-mjesečnog nećaka i kumče, a sada je njezina majka Dorothy Stone doživjela drugi moždani udar. Koliko je ta bolest strašna, zvijezda filma "Sirove strasti" zna iz prve ruke jer ju je i sama preživjela u svojoj 43. godini.

Glumačka ikona Sharon Stone ponovno proživljava najteže dane. Koliko je situacija dramatična, otkriva molba što ju je ovih dana, preko društvenih mreža, uputila svim ljudima dobre volje: ”Molim vas, molite za moju mamu”. Njezin najveći životni oslonac i podrška, Dorothy Marie Stone (88), prošle sedmice doživjela je drugi moždani udar. Zvijezda filmova “Sirove strasti” te “Casino” jako je zabrinuta, a kako se svijet bori s koronavirusom, trenutak kad je njezinu majku pogodio moždani udar nije mogao biti gori. Udar koji mozak pretrpi izuzetno je opasan i težak. Glumica to jako dobro zna jer ga je 2001. i sama čudom preživjela, piše Page Six. Tada je otkrila kako u njezinoj porodici po ženskoj liniji postoji nasljedna sklonost za tu neurološku bolest.

- Moja majka je imala moždani udar. Moja baka je imala moždani udar. I ja sam preživjela težak moždani udar - devetodnevno krvarenje u mozgu - rekla je u julu 2019. za Variety u sklopu “Inicijative za zdravlje ženskog mozga”, događanja kojim se podizala svijest o toj bolesti.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

Naime, kad je bila na vrhuncu popularnosti, Sharon Stone je u 43. godini zadesila nevolja zbog koje je mnogo propatila.

- Osjetite li neuobičajeno snažnu glavobolju, morate odmah otići u bolnicu. Ja sam onamo stigla tek treći ili četvrti dan poslije moždanog udara. Većina dotad umre. Imala sam jedan posto šanse preživjeti do operacije. Čak i mjesec dana poslije, nije se znalo hoću li preživjeti - otkrila je za Page Six.

Oporavak je potrajao: trebalo joj je sedam godina da napokon može reći kako ne osjeća posljedice.

Ipak, prve dvije godine, kad joj je bilo najteže, izbivala je s javne scene pa je njezina karijera nazadovala.

- Izgubila sam sve što sam imala. Izgubila sam mjesto u poslu. Bila sam zaboravljena - rekla je prije dvije godine za Variety.

Neizvjesnost zbog majke nije jedina nevolja koja ju je u posljednje vrijeme zadesila. Njezin maleni nećak i kumče, 11-mjesečni River William Stone, nenadano je preminuo krajem augusta ove godine. Poznato je samo to da je došlo do zatajenja organa. Njegovi roditelji, brat filmske zvijezde, Patrick Stone i njegova supruga Tasha, pronašli su svoju bebu u teškom stanju u njegovom krevetiću. Prebačen je u bolnicu, no bitka za njegov život je izgubljena. Njegovi roditelji trude se, koliko je moguće, pronaći utjehu u svoje dvoje djece (River im je bio treće, najmlađe), a sada su, zajedno sa shrvanom glumicom, suočeni s novim iskušenjem.

Pročitajte više: Sharon Stone: Preminuo je njezin jednogodišnji nećak, zatajili su mu organi…

Pratite nas na Facebook akter.ba - Nakon što je izgubila 11-mjesečnog nećaka poznata

Nakon što je izgubila 11-mjesečnog nećaka poznata glumica ponovo u strahu!glumica ponovo u strahu!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori