Najgori pokloni za Valentinovo

Pokloni za Dan zaljubljenih

Čak i ako vam vaša bolja polovica kaže da ove godine zbog štednje ili nekog drugog razloga ne želi nikakav poklon pokušajte izbjeći kupovinu dezodoransa…

Ako se još uvijek nalazite u nedoumici što pokloniti svojoj boljoj polovici za Valentinovo prenosimo vam popis stvari kojeg je načinio portal She.hr i koje garantiraju samo jedno – razočarenje.

Oprema za vježbanje

Unatoč tome što je vaša bolja polovica kroz godine nakupila koji kilogram viška, Valentinovo nije vrijeme kada biste joj to trebali dati do znanja. Sačuvajte poklanjanje opreme za vježbanje za neku drugu priliku koja ne zahtijeva toliko romantike kao Dan zaljubljenih.

Plišana igračka

Razumijemo da vi mislite da su plišane igračke strašno neodoljive no moramo vas razočarati. Srca s natpisima ‘Samo tvoja’, ‘Najboljem momku’ ili ‘I love U’ zaboravite. Muškarcima to jednostavno nije ‘slatko’ kao ženama. Možda jest praktičan, no poklon bon ne odiše posebnom osobnošću. Osim ako vaš dragi nije neumoljivi shoppingholičar koji jedva čeka odlazak u kupovinu predlažemo vam da pronađete alternativu ovoj ideji.

Dezodorans

Čak i ako vam vaša bolja polovica kaže da ove godine zbog štednje ili nekog drugog razloga ne želi nikakav poklon pokušajte izbjeći kupovinu dezodoransa i radije se koncentrirajte na odabir jednako skromnog, ali malo slađeg poklona.

Čokolada će svakome izmamiti osmjeh na lice.

Prazna kutija

Iako mnogi 14. veljače smatraju jednim od najkomercijalnijih dana u godini riječ je o tradiciji darivanja koju većina, unatoč svemu, i dalje poštuje. Ako niste sigurni što vaš dečko ili suprug želi to ne znači da imate opravdan razlog pojaviti se na romantičnoj večeri praznih ruku. Vlastita fotografija Zajednička slika s prvog ljetovanja može biti jako lijepi poklon za Valentinovo, no za samostalnu sliku nismo baš sigurni. Razmislite dva puta pri no što poklonite nekome svoju sliku i što time želite poručiti.

Vijest o prekidu

Koliko god vaš odnos bio na klimavim nogama već mjesecima, Valentinovo definitivno nije dan u kojem bi druga strana to trebala saznati.

Pratite nas na facebook akter.na - Najgori pokloni za Valentinovo

Najgori pokloni za Valentinovo

Pročitajte više: Saudijski izlozi u crvenom, ali bez spominjanja “Valentinova”

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori