Muharem Serbezovski otkrio u koju je pjevačicu bio zaljubljen 50 godina!

Pjevač

Muharem Serbezovski otkrio u koju je pjevačicu bio zaljubljen 50 godina!
Foto: Facebook

Pjevač Muharem Serbezovski, priznaje da mu je teško jer je ostao "bez svojih saboraca", kolega sa kojima je gradio uspješnu karijeru i otkrio da bi želio da za svakog od njih otpjeva po jednu pjesmu.

Naime, u vrijeme kada je imao najviše nastupa, vremena su bila drugačija i pjevači su stalno bili na bini i u kolima, a danas je, kako kaže, sve drugačije. Najteže mu pada što je ostao “bez svojih saboraca”.

Sjedim za volanom po 1.500 kilometara i nije mi teško, a, recimo, moj sin gdje god može ide avionom. Takva su generacija – nasmijao se pjevač koji ističe da ne voli “kafanski fakultet”.

  • Onaj ko je rođen za pjesmu, njemu ne treba kafanski fakultet. Muzika je širok pojam i moram da budem iskren i neskroman. Ja sam trenutno najveća živa legenda u Jugoslaviji. Svi oni koji su bili uz mene, nema ih više. Šaban, Tozovac, Novica, Sinan, Džej, ostao sam sam – tužno je ispričao Muharem, koji je za Sinana Sakića napisao pjesmu “Sinane, legendo”.
  • Želim da otpjevam pjesmu za svakog kolegu ponaosob – istakao je, pa priznao i kojom pjevačicom je bio opčinjen 50 godina.
  • Jeste Redžepova, ali Usnija. Ona je primadona, dama, ljepotica. Bila je slabiji pjevač od Esme, ali veoma inteligentna žena – iskreno je rekao Muharem Serbezovski za “Grandonline”

Pročitajte više: Kakav je bio život Silvane Armenulić? Pročitajte!

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)