Mračna strana popularnog Hasbulle: “Nećeš ostati živa ako se ne izviniš”

Hasbulla

Senzacija društvenih mreža i miljenik UFC-a Hasbulla Magomedov suspendovan je s Instagrama nakon što je zaprijetio da će ubiti nekoga.

Hasbulla Magomedov velika je internetska senzacija posljednjih mjeseci. 19-godišnjak iz Makhachkale pridobio je milione fanove svojim videima na TikToku i Instagramu, a naročito je popularan u MMA zajednici. Momak boluje od dvarfizma (patuljastog rasta). Rođen s genetskim poremećajem zbog kojeg mu je rast zaustavljen u vrlo ranoj dobi i zbog toga izgleda kao dječak. Težak je svega 16 kilograma i visok skoro 110 centimetara

Postao je planetarno popularan nakon što su ga Khabib Nurmagomedov i njegovi prijatelji primili u ekipu, te ovaj simpatični dečko putuje širom svijeta s njima. Hasbulla je sada već poznat i kao Mini Khabib jer pokazuje veliku ljubav prema borilačkom sportu, a ne krije da mu je san da se jednog dana nađe u ringu što bi mu se čini se uskoro moglo i ostvariti.

19-godišnji Dagestanac je izgubio živce kada je objavljen video njegove sestre bez dopuštenja.

“Nećeš ostati živa ako se ne izviniš javno zbog objavljivanja snimka moje sestre”, poručio je javno Hasbulla, a navodno je slao i dodatne prijetnje.

Na kraju je njegov Instagram profil od 1.7 miliona pratitelja suspendovan nakon brojnih prijava od strane korisnika.

Pročitajte više: Srbijanski MMA borac ubijen u pucnjavi u Novom Sadu

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori