Monika Levinski i danas zarađuje na aferi sa Klintonom, a da li znate koliko je zaradila?

Monika Levinski i danas zarađuje na aferi sa Klintonom, a da li znate koliko je zaradila?

Monika i bil
Afera je do javnosti došla jer su američke vlasti došle do Monike Levinski tragom iz jednog drugog slučaja

Monika Levinski i danas dobro živi od tog skandala.

"Nisam imao seksualne odnose sa tom ženom", izjavio je tada Bil Klinton, a ostaće kao jedna od najpoznatijih izjava iz njegovog dvostrukog mandata.

Monika Levinski ove godine puni 48 godina,a promijenila je nekoliko profesija. Radi kao biznismen, psiholog i zabavljač. Posle skandala je živjela u Njujorku, Londonu, Portlandu. Poslije afere koja je potresla cijeli svijet, Monika je dugo govorila da pati od posttraumatskog stresa, ali je to nije spriječilo da 1999. godine osnuje firmu "The Real Monica" i prodaje tašne.

Poslije skandala je promjenila nekoliko poslova. Između ostalog vodila je i nekoliko emisija, pojavila se u HBO seriji "Monika i crno i bijelo". Pojavila se epizodno u nekoliko serija, pisala je kolumnu za "Veniti fer" i bila je prisutna u javnosti.

Samo je za autobiografiju dobila pola miliona dolara

Od sredine 90-tih, kada se dogodio skandal, do danas uspjela je da inkasira 1,5 miliona dolara.

Ona je jedna od prvih osoba koja je uspjela da zaradi na reputaciji koju joj je uništio internet.

Samo je za knjigu "Monica's Story", koja je objavljena 1999. godine dobila avans od pola miliona dolara.

Monika je, pojavljujući se u nekoliko tok-šou emisija, dobila milion dolara. Isto toliko je zaradila i govoreći na raznim događajima.

"U očima javnosti uvijek ću biti ljubavnica Bila Klintona. Kakve god da sam greške napravila, ipak moram reći da me je napustilo mnogo ljudi i napalo puno glasnih feministkinja", priznala je Levinski u intervjuu za Guardian.

Bila je to i ostala jedna od najvećih afera u američkoj istoriji uopšte, a svijet je tih nedjelja i mjeseci sa zanimanjem pratio aferu vijeka.

Pročitaj više: bill clinton

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori