Milan Popović: Severinu sam smuvao za pet minuta, intimni kućni video ima skoro svaka žena

O Severini

Biznismen Milan Popović iz veze sa Severinom Vučković ima sina Aleksandra, a sada je progovorio o tome kako su se njih dvoje upoznali.

"Bio sam u Budvi, na brodu, i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pjevačicom. Uglavnom, imao sam djevojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže 'lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu'. Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa", rekao je Popović.

Potom je prokomentarisao Severinin intimni video.

"Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Miamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sjećam gdje. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka djevojka ima neki kućni video", rekao je Popović za "Kurir".

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori