Mila Kunis žali što nije dopustila Ashtonu Kutcheru da putuje u svemir

Mila Kunis priznaje da je bilo sebično od nje što nije dozvolila svom suprugu Ashtonu Kutcheru da putuje u svemir.

Ali glumica "Loših mama" (37) u to je vrijeme bila novopečena mama i bila je zabrinuta zbog nečega tragičnog što se događa ocu njene djece.

"Okupili smo se prije devet godina i on je rekao: 'Imam kartu za odlazak u svemir.' Ja sam bio, 'Oh, u redu.' Rekla sam: 'To je zabavno, zabavi se', "prisjetila se za časopis People

Kutcher (43) je trebao biti na jednom od letova Virgin Galactic -a Richarda Bransona, ali je svoju kartu prodao kad je Kunis stavio kiboš na svoje planove putovanja.

Holivudski par dijeli kćer Wyatt Isabelle (6) i sina Dimitrija Portwooda (4).

"Godine prolaze, a onda odjednom dobijemo dijete i on kaže:" Idem u svemir. " A ja sam rekao: 'To je neodgovorno, Ovo ne radi. Ti si otac', "priznala je Mila govoreći Kutcher -u. "Bila sam tako hormonalna i rekla sam: 'Ne možeš, umrijet ćeš - a mene ćeš ostaviti s bebama.' "

Mila je rekla da mrzi što mu je oduzela san.

"Znam da mrzim to", priznala je. "Također sam takav [obožavatelj 'Zvjezdanih staza'). Činjenica da ga nisam pustila u svemir bila je toliko sebična, rekla sam:" Ne možeš me ostaviti i bebe. ' I tako je ta odluka donesena. "

Kunis je dodala: "Želim da svi znaju da bih mu vjerojatno sada dopustila da ode u svemir."

"Kad sam se oženio i dobio djecu, moja je žena u osnovi ohrabrivala da nije pametno odlučiti se s porodicom krenuti u svemir kad imamo malu djecu, pa sam na kraju prodao svoju kartu Virgin Virginu", rekao je Kutcher za Cheddar News u intervju od 15. jula. "Trebao sam biti na sljedećem letu, ali neću biti na sljedećem letu."

Kutcher je ipak potvrdio da će "u nekom trenutku" putovati u svemir.

Virgin će završiti još dva probna leta prije nego što kupci mogu platiti minimalno 250.000 dolara za mjesto na letu u svemir. Očekivano lansiranje komercijalnih letova je 2022. godine.

Branson je početkom jula završio testni let.

"Sanjao sam ovaj trenutak od djetinjstva, ali iskreno, ništa vas nije moglo pripremiti za pogled na Zemlju iz svemira", rekao je Branson nakon slijetanja leta, prenosi Entertainment Tonight. "Bilo je samo čarobno … Samo prihvaćam sve, nestvarno je."

PROČITAJTE VIŠE: Slavni parovi koji su se potajno vjenčali: Ariana Grande, kraljevski par, Ashton Kutcher…

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori