Slavni parovi koji su se potajno vjenčali: Ariana Grande, kraljevski par, Ashton Kutcher…

Slavni parovi koji su se potajno vjenčali
Foto: Getty Images

Ugledne osobe moraju se svakodnevno nositi s znatiželjnim očima javnosti. Mediji su zastrašujuće vješti u otkrivanju detalja privatnog života slavnih, pa kad se desi nešto poput tajnog vjenčanja, to uvijek predstavlja pomalo šok, jer tu vijest njihov "radar" nije uhvatio.

Posebno to vrijedi kada je riječ o zvijezdi poput Ariane Grande, čije su prošle veze bile pod jakim nadzorom javnosti. Međutim, Ariana se nedavno vjenčala, a da to nitko nije znao!

Tokom vikenda pjevačica je rekla "hvala, da" brokeru za prodaju nekretnina Daltonu Gomezu, s kojim je počela izlaziti početkom 2020.

Privatni par prešutio je sve dok Ariana Grande nije najavila zaruke u decembru, a par se navodno vjenčano u maju 2021. u njihovom domu u Montecitu u Kaliforniji. Ceremoniji jeprisustvovao veoma mali broj bliskih osoba. Njih tek 20-tak, navodi People.

Oni nisu prve i jedine poznate osobe koje su održale tajnu ceremoniju daleko od očiju novinara.

Kraljevski par Meghan i princ Harry

Meghan Markle i princ Harry

Iako su njihovi svatovi u kapeli sv. Georgea u dvorcu Windsor bili najveći događaj u desetljeću, ispada da je par već bio u braku!

Meghan Markle i princ Harry -Foto: Getty images

U svom bombastičnom intervjuu s Oprah Winfrey, Markle je priznala:

„Tri dana prije naše zvanične ceremonije vjenčanja mi smo bili već vjenčani.“

Očito su ona i Harry nazvali nadbiskupa Canterburyja i zatražili autentičnu ceremoniju sa samo njih dvije u dvorištu, odvojeno od spektakla kraljevskog vjenčanja.

"To nitko ne zna", dodala je.

Mila Kunis i Ashton Kutcher

Par je tako dobro obavio posao što je svoje vjenčanje u srpnju 2015. držao u tajnosti da su vijesti izbile tek nekoliko mjeseci kasnije.

Mila Kunis i Ashton Kutcher- Foto: Bruno press

Kate Winslet i Ned Rocknroll -

Glumica se udala za nećaka Richarda Bransona na supertajnoj njujorškoj ceremoniji u prosincu 2012., a očito čak ni njezini roditelji nisu znali za to.

Kate Winslet i Ned Rocknroll - Glumica se udala za nećaka Richarda Bransona na supertajnoj njujorškoj ceremoniji u prosincu 2012., a očito čak ni njezini roditelji nisu znali za to. Foto: Getty images

Pročitaj više: MEGHAN I HARRY: Britanci razočarani oproštajnom porukom!

Pratite nas na facebook-u

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori