Mijatović: Svi u Banja Luku 25. novembra, živjela Bosna i Hercegovina

Poziv

Mijatović: Svi u Banja Luku 25. novembra, živjela Bosna i Hercegovina
Foto: Screenshot

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović najavio je putem zvaničnog Facebook profila da će u Banjoj Luci 25. novembra biti održana svečana Akademija povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Akademija će uprkos, kako kaže, pritiscima i zabranama, biti održana u Banjalučkom velesajmu, piše Radio Sarajevo.

"Pozivamo sve građane BiH, sve članove i simpatizere SDP BiH, intelektualce, akademike, predstavnike političkih stranka, svi u Banja Luku 25.11.2021. Ne postoji bitnije mesto u četvrtak za biti na njemu nego Banja Luka", kazao je Mijatović preko Facebook profila i dodao:

"Posebno pozivam rukovodstvo SDP-a. Naše poslanike, vijećnike, načelnike, gradonačelnike... Svi u Banja Luku da pokažemo snagu SDP-a i Bosne i Hercegovine. U četvrtak u Banjoj Luci pokazujemo snagu i Bosne i Hercegovine ali i SDP BiH! Bosna i Hercegovina, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, zemlja svih nas! Živela Bosna i Hercegovina", rekao je Mijatović.

Pročitajte više: Mijatović brutalno odgovorio Milanoviću: Reći ću ovo diplomatski i jezikom koji jedino razumijete – Odj*bi od Bosne i Hercegovine!

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori