Objavljen sadržaj e-maila koji je Meghan Markle slala svojim pomoćnicima: Šta je tražila?

Objavljen mail koji je Meghan Markle slala pomoćnicima
Foto Getty Images

Nakon prikazivanja intervjua princa Harryja i Meghan Markle, pojavio se mail koji je Meghan navodno poslala pomoćnicima, a u kojem spominje i Kate Middleton.

Novinar i autor biografije, trenutačno najpoznatije vojvotkinje na svijetu, Meghan Markle, Omid Scobie objavio je u medijima  privatni e-mail u kojem Meghan zahtjeva od svojih pomoćnika da objave službenu izjavu u kojoj će pisati da ju je Kate rasplakala zbog haljina za malene djeveruše koje su je pratile na vjenčanju. 

U e-mailu je napomenula kako kraljevska porodica nije uradila ništa kako bi spriječila glasine o svađi s Kate.

Bila je to jedna od tema u kojem je vojvotkinja progovorila u intervjuu s Oprom Winfrey. 

Foto Getty Images

E-mail je očito bio privatne naravni, a Meghan ga je poslala dvoje ili troje svojih pomoćnika. Ne zna se kako je došao u Omidove ruke. Neki se pitaju je li baš ona zaslužna za "curenje" njegova sadržaja u javnost. Da nije tako bi se već dosada oglasila uzrujana zato što je e-mail objavljen bez njezina znanja.

Drugim riječima, Meghan je od pomoćnika zahtjevala da objave službenu izjavu u kojoj će pisati da je Kate nju rasplakala, no to se nije dogodilo.

"Kao i kod mnogih drugih zahtjeva koje je par uputio, naišli su na ignoriranje. Rečeno joj da je vojvotkinju od Cambridgea ne bi trebalo uvlačiti u tračeve", izjavio je Omid.

"Ako je sada situacija takva da izbacujemo bilo kakve službene izjave, možda bi palata konačno mogla reći istinu o tome kako nisam rasplakala Kate. Zašto moja strana priče nikom nije važna?", napisala je Meghan pomoćnicima.

Vojvotkinja se u intervju s Oprah dotakla pisanja britanskih tabloida 2018. godine, o tome kako je ona rasplaka Kate. Međutim, nije bila naročito pričljiva.

"Rasplakala me i povrijedila moja osjećanja. Dogodilo se obrnuto. Bio je to težak vikend, a nju je uznemirilo nešto u vezi s haljinama", dodala je.

Pročitaj više: Harry i Meghan: Ekskluzivni intervju uzburkao je britansku javnost

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori