Megan Markl prekinula TIŠINU: Vojvotkinja otkrila sve detalje o sahrani kraljice Elizabete II

Kraljevska porodica

Megan Markl je u najnovijem intervjuu za magazin "Varijeti" govorila o emocijama koje su povezane sa sahranom i tugovanjem nakon smrti kraljice Elizabete Druge

Nakon diplomiranja, Megan Markle je odlučila da se izgradi glumačku karijeru, iako je bila povezana sa filmskim setom od malih nogu. Slavu je donijela njena uloga u seriji "U odjelima", gdje je igrala jednu od glavnih likova Rejčel Zan. Godine 2018. udala se za princa Harija , ponijevši titulu vojvotkinje od Saseksa. Zauzvrat, u proljeće 2020. godine, Megan Markl i njen suprug, princ Hari, dali su ostavke za obavljanje važnih uloga u britanskoj kraljevskoj porodici. Nedavno je prinčevski par prisustvovao sahrani kraljice Elizabete II . Sada je vojvotkinja od Saseksa dala je opširan intervju za Varieti. Supruga princa Harija je u razgovoru ispričala o žalosti za kraljicom i otkrila da li joj je žao zbog smrti njenog veličanstva.

Meghan Markle iskreno o tugovanju

U intervjuu za časopis Varieti, vojvotkinja od Saseksa je upitana o njenim emocijama tokom boravka u Velikoj Britaniji. Supruga princa Harija govorila je samo o pozitivnim osjećanjima.

- Bio je toliki izliv ljubavi i podrške. Zaista sam zahvalna što sam mogla da budem sa svojim mužem da ga podržim u ovom teškom trenutku. Ono što je zaista lijepo je naslijeđe koje je njegova baka ostavila iza sebe na mnogim frontovima. Svakako kada je u pitanju ženski lider, ona je najjasniji primjer kako to izgleda. Duboko sam zahvalna što sam mogla da provedem vrijeme sa njom i da je upoznam. Bilo je to komplikovano vrijeme, ali moj muž je, uvijek optimističan, rekao: sada se pridružila mužu - otkrila je ona.

Novinar američkog nedjeljnika pitao je i vojvotkinju od Saseksa kako osjeća ovaj gubitak. Megan Markle je odgovorila da se fokusiraju na pozitivne stvari.

- U važnim trenucima život vidite iz više perspektiva. To vas tjera da se zapitate na šta želite da usmjerite svoju energiju. Trenutno se osjećamo puni energije i uzbuđeni zbog svih stvari kojima težimo. Takođe se fokusiramo na našu osnovu. Veliki dio našeg rada uključuje filantropski prostor - dodala je ona.

Na kraju, Megan Markle je ispričala o svojoj vezi sa kraljicom Elizabetom II. Ispostavilo se da je ovaj odnos za vojvotkinju bio poseban.

- To bilo posebno. Osjećam se sretno. I još uvijek sam ponosna što sam imala lijep odnos sa majkom porodice - rekla je.

Pročitajte više: Zavirite u dom princeze Mako koja se odrekla titule: Japanski “Meghan i Harry” žive svoj život

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori