Talentovana Kubanka Malu Trevejo sa 18 godina je već velika zvjezda

Kubanska pjevačica Malu Trevejo privukla je pažnju zbog društva na jahti. Naime, zabavljala se s glumicom i manekenkom Bellom Thorne te filmskim producentom Stephenom Belafonteom

Kubanka Malu Trevejo (18) privlači pozornost svojim pjevačkim talentom, ali i atraktivnim fotografijama na svom Instagramu.

Mlada glazbenica viđena je na jahti u Miamiju, nosila je minijaturni bikini, a imala je i zanimljivo društvo. Na jahti je s njom bila glumica i manekenka Bella Thorne (23), no posebnu pozornost je privukao filmski producent Stephen Belafonte (45). On je poznatiji kao bivši muž Mel B (45), članice nekad popularnog benda Spice Girls.

Stephen i pjevačica su se razveli 2017. nakon 10 godina braka i brakorazvodna parnica je bila mučna i dosta medijski popraćena. 

Inače, Trevejo na Instagramu prati 9.5 miliona ljudi, a jedan od njezinih najvećih hitova je debitantska pjesma "Luna Llena" koja ima više od 100 miliona pregleda na YouTubeu. 

Luna Llena (Official Video)

Malu je stekla slavu objavljivanjem svojih plesnih videa u muzičkoj aplikaciji Music.ly koji su ubrzo postali viralni, a ta se društvena platforma smatra svojevrsnom pretečom TikToka. 

Pjevačica Malu Trevejo se već uspjela naći i u središtu skandala. Naime, u oktobru prošle godine je viđena kako se ljubaka s bokserom Ryanom Garciom (22).

Njega je javnost žestoko napala jer je tek u tom mjesecu postala punoljetna i prevario je zaručnicu Andreu Celinu koja je saznala šokantnu vijest tijekom trudnoće.

Izmjenjivali su nježnosti ispred jednog restorana u Los Angelesu, a sve je odmah završilo na društvenim mrežama. 

Tako je Ryanova djevojka saznala kao i cijeli svijet da se on ne priprema naporno za meč nego ju vara. 

"Prešutio mi je da je zaručen i da očekuje prinovu u obitelji. Učinio mi se kao jako drag dečko, zato sam i pristala na izlazak, ali nisam imala pojma što skriva. Kada sam ga po izbijanju skandala upitala zašto mi je sve to prešutio, kazao mi je da s Andreom Celinom živi u vrlo zategnutom odnosu", ispričala je tada Trevejo. 

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori