Madonni je Instagram obrisao gole fotke

Cenzura

Madonni je Instagram obrisao gole fotke
Foto: Instagram

Ostala je bez novih seksi fotki na Instagramu na kojima je pokazala gole bradavice. Politika cenzuriranja ove društvene mreže je razbijesnila pjevačicu te se požalila obožavateljima u podužoj objavi

Madonnine (63) najnovije golišave fotografije na kojima je, između ostalog, pokazala golu bradavicu, na Instagramu su 'opstale' samo jedan dan. U srijedu ih je pjevačica ponovno objavila, ali ovoga puta cenzurirane, te se požalila da su s Instagrama, po njezinom mišljenju, postupili krajnje nepravedno.

Ponovno objavljujem fotografije koje je Instagram uklonio bez upozorenja ili obavijesti… Razlog uklanjanja, koji su dali mojim menadžerima koji uopće ne upravljaju mojim računom, bio je taj što je mali dio moje bradavice bio izložen - napisala je kraljica popa u opisu objave.

Foto: Instagram

Još uvijek mi je zapanjujuće da živimo u kulturi koja dopušta da se pokaže svaki centimetar ženskog tijela osim bradavice. Kao da je to jedini dio ženske anatomije koji se može seksualizirati. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može biti erotična? A što je sa ženskom guzicom koja nikad nigdje nije cenzurirana? - dodala je.

-Zahvalna sam što sam uspjela zadržati zdrav razum kroz četiri desetljeća cenzure, seksizma i mizoginije. To je savršeno usklađeno s lažima u kojima smo odgajani, da vjerujemo u priče o hodočasnicima koji mirno lome kruh s Indijancima kada su došli na Plymouth Rock! Bog blagoslovio Ameriku - zaključila je Madonna, a u komentarima su se mnogi složili s njom.

Foto: Instagram

Tako je, draga Madonna. Trebali bi moći pokazati svoja tijela - komentirala je obožavateljica ispod Madonnine objave, na kojoj je pjevačica ponovno skupila više od 700 tisuća lajkova.

Podsjećamo, Madonna je u utorak objavila niz provokativnih fotografija na kojima izvodi vratolomije na krevetu, obučena samo u tange, grudnjak i mrežaste čarape.

Foto: Instagram

Mnogi su je tada osudili, te zaključili kako treba naučiti dostojanstveno starjeti te da joj takvo ponašanje ne priliči.

Pročitajte više. Madonnina kćerka Lourdes Leon podigla ruku i pokazala…

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori