Letovi svaki dan: Odmor iz snova uz Fibula Air Travel Agency

U posljednje vrijeme Fibula Air Travel Agency Sarajevo bilježi nezapamćenu potražnju za svojim aranžmanima, a broj rezervacija prelazi rekordne brojeve.

Nakon dužeg vremena u kojem smo bili ograničeni kada su putovanja u pitanju, želja i potreba za odmorom je veća nego ikada.

Kako bi svim svojim putnicima omogućili odmor i putovanje kakvo zaslužuju, Fibula Air Travel Agencija Sarajevo kreirala je fantastične ponude sa fokusom na najtraženije i najatraktivnije destinacije ovog ljeta, Antalyju i Hurghadu, a neizostavna je i bogata ponuda za uvijek aktuelni Jadran.

Traži se mjesto više!

Obzirom na veliki broj rezervacija, Fibula Air Travel Agencija leti svaki dan kako bi apsolutno svaki putnik imao svoje željeno mjesto i uživao u željenom odmoru. To je razlog zbog kojeg su ubačena još dva dodatna leta za datume 22.6. i 26.6. za Antalyju.

Iz Fibula Air Travel agencije podsjećaju da svakodnevno pripremaju specijalne ponude nevjerovatnih aranžmana po najboljim cijenama, a paket aranžmane možete rezervisati već od 678 KM (cijena je po osobi bez APT takse za period 8 dana/7 noći).

Bogata ponuda Fibula Air Travel agencije uključuje više od 400 hotela tako da apsolutno svaki putnik može pronaći i izabrati odmor koji mu najviše odgovara.

Povjerenje kao tajna uspjeha

"Izuzetno smo ponosni na odnos visokog povjerenja koji smo izgradili sa našim putnicima. Uvijek smo u nastojanju ponuditi najbolju uslugu i destinacije kao i aranžmane iz snova, a sve to po najboljim cijenama. Naši putnici taj trud prepoznaju i uvijek nam se rado vraćaju. Smatramo da su povjerenje i dosljednost naš ključ uspjeha", poručili su iz Fibula Air Travel agencije.

Požurite i rezervišite svoj odmor iz snova!

Sve rezervacije i plaćanja možete izvršiti online, jednostavnom posjetom web stranici www.fibula.ba

Vrijeme je za odmor iz snova, vrijeme je za Fibulu!

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)