Lepa Brena o velikoj porodičnoj borbi: “Mnogo sam patila zbog Viktora”

U medijima se mnogo pisalo o fizičkoj transformaciji Breninog sina, Viktora Živojinovića

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića izgubio je preko pedest kilograma. Predhodnih godina je imao problema s kilažom i teško se nosio s tim problemom. Danas izgleda odlično i održava sjajnu formu.

Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i upravo zbog toga je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Iskreno, jako sam patila i bilo mi je teško i dovodilo me je do suza. Kad god ga vidim, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Može da se oboli od dijabetesa, i drugih stvari- ispričala je pevačica

Njen suprug Boba je zatim odigrao ključnu ulogu i motivisao najmlađeg sina da se uhvati u koštac sa problemom.

Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na to, ali je između njega i oca postojao jedan dogovor muški koji je Boba ispoštovao, i Viktor je postao šampion naše porodice zbog gubitka kilograma- rekla je Brena

Ona je dodala da su u porodici, kada je reijč o odnosu prema hrani svi drugačiji, i da je još preostalo motivisati njenog supruga Bobu da se baci na dijetu, iako smatra da će to ići teško.

Stefan voli da trenira, Filip je oduvek bio vitak, a ja kuburim sa dva, tri kilograma viška. Boba voli da jede, ali dok on u svojoj glavi ne reši, nema od toga ništa. Mora da bude spreman da se odrekne još jedne svoje velike ljubavi, a to je hrana.

Pročitaj više: Kako je Neda Ukraden komentirala akcenat Lepe Brene?

Pratite nas na Facebook akter.ba -Lepa Brena o velikoj porodičnoj borbi: "Mnogo sam patila zbog Viktora"

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori