Legendarni Robert Prosinečki nekad i sad

Poznati

Prosinečki
Foto: Josip Moler i Afp

Legendarni Robert Prosinečki, poznat po iznimnoj kreativnosti i čarobnim driblinzima, često ga se nazivalo "posljednjim romantičarem". S juniorskom reprezentacijom Jugoslavije osvojio je Svjetsko nogometno prvenstvo u Čileu 1987. godine gdje je proglašen najboljim igračem i dobio je Zlatnu loptu. S Jugoslavijom na Europskom do 21 prvenstvu 1990. godine u Rusiji osvojio je srebro, a s Hrvatskom na Svjetskome prvenstvu u Francuskoj 1998. godine broncu. Jedan od najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena.

Prosinečki počeo je trenersku karijeru 2006. godine kao pomoćni trener u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Ostaje na toj dužnosti sve do prosinca 2010. godine kada preuzima beogradsku Crvenu zvezdu što mu je bio ujedno i prvi samostalni trenerski posao.

Prosinečki je bio igrač Dinama, Zvezde, Real Madrida, Barcelone, Seville… Sve ono što je radio kao igrač ostavilo je veliki trag, pa je popularni Žuti i danas, izuzetno cijenjen i poštovan.

Ono što je, zadnjih godina, u najmanju ruku, šokiralo javnost i njegove fanove jeste njegov izgled. Na društvenim mrežama su se mogli pročitati komentari o njegovom "negativnom imidžu".

Pisali su da je evidentno da ima ozbiljan problem sa kilažom, jer mu je stomak ogroman.

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)