Lagodno i bez stresa prođite kroz pripreme i planiranje savršenog vjenčanja!

Vjenčanja

Zaljubljivanje je uvijek divno! Hormon sreće kruži vašim bićem. Pomisao na voljenu osobu u vama izaziva predivan jedinstven osjećaj.

Takav osjećaj je intenzivan do te mjere da većina parova želi da tako ostane zauvijek.

Tako dođe trenutak kada zaljubljeni parovi shvate da ne mogu jedno bez drugoga.

 Odlučuju se na, kako kažu, ono sudbonodno „DA“.

Neko je nekada rekao „Ne vjenčaš se s osobom s kojom možeš živjeti, nego se vjenčaš s osobom bez koje ne možeš živjeti.”

Znamo da je  radost  najljepša kada se ima s nekim podjeliti!

To je zaista istina! Zašto je ne bismo dijelili kad je beskrajno lijepa?!

I tako dolazimo do momenta određivanja datuma vašeg vjenčanja i svega što slijedi u vezi s tim.

Želite da taj, do tada, najvažniji momenat vašeg života bude savršen. Niste sigurni odakle trebate početi, koji restoran da odaberete, kakvu vjenčanicu, koje odijelo, šminkericu, frizera, kakve dekoracije, koji bend će svirati, kako će izgledati pozivnice...???

Nastaje haos i panika u vašim glavama!

Na sreću svih mladenki i mladoženja u današnje vrijeme postoje agencije koje se bave organizacijom vjenčanja. Dovoljno je da obavite razgovor s jednom osobom iz agencije, kažete koje su vaše želje i prepustite sve stručnim i iskusnim osobama.

Razgovarali smo s vlasnikom jedne od agencija i evo šta kaže:

„ Proces organizacije vjenčanja predstavlja dug, stresan i obiman posao, čak i za profesionalce koji to rade svakog dana. Smatramo da u vašem najradosnijem danu sklapanja braka sa voljenom osobom, nije u redu da razmišljate, o svim ovim detaljima, da razmišljate da li će bend svirati više od dogovorene satnice, kada će biti fotografisanje za rezanje torte i sl. O tim pojedinostima agencije i organizatori vode računa. Mladenci trebaju da uživaju u tom sretnom danu.

Dekoracije za vjenčanja

Kada nas mladenci kontaktiraju, dogovorimo se za neki prvi sastanak, gdje jedni druge upoznamo i upoznamo se sa njihovim željama. Veoma je važno da znaju šta žele. Ukoliko nemaju ideju kako bi organizirali i osmislili taj svečani dan, tu smo mi, naš kreativni tim koji napravi prijedloge, te iste prezentiraju mladencima.

Organizujemo venčanje korak po korak zahvaljujući detaljnoj listi zadataka. Prilikom planiranja vjenčanja ne smije da promakne ni najmanji detalj!

Napravimo čeklistu u kojoj su zadaci hronološki raspoređeni i prilagođavaju se  specifičnim potrebama.

Moramo naglasiti da je svaka pojedniost napisana ili skicirana na papiru ili u digitalnom formatu.

Organizacija venčanja počinje odabirom datuma, potom izborom prostora za savršen dan. Naši saradnici su najbolji restorani, najbolji prostori za vjenčanja.

Pozivnice za vjenčanje  su također savršen način da ostavite lični pečat.  Naša agencija Ataxmedia sarađuje s kompanijama koje se bave dizajnom, izradom i prodajom pozivnica i štampanog materijala za vaše vjenčanje.

Mora se voditi računa i o listi pozvanih gostiju, listi potvrđenih gostiju, rasporedu sjedenja, listi pjesama, protokolu i satnici, listi vendora i saradnika, lista poklona i još mnogo njih“, za akter.ba rekao je vlasnik ove agencije.

Zbog ovog kompleksnog posla, preporučujemo da se mladenci obrate agencijama za organizaciju vjenčanja i tako sačuvaju svoje živce i zdrav razum.

Romantične fotografije  sa vašeg vjenčanja su nešto što ćete godinama gledati. Stoga je važan odabir fotografa specijalizovanih za fotografisanje vaših najlepših trenutaka.

Dekoracije su ono po čemu će se pamtiti vaš dan.

S agencijom Ataxmedia lagodno i bez stresa prođite kroz pripreme i planiranje vjenčanja. Tim profesionalaca pobrinuće se za sve.

Pored organizatora tu su i dekorateri, cvijećari, montažeri, dizajneri... sve su to ljudi s godinama iskustva u ovim poslovima. Agencija će vam pomoći  da odaberete pravi restoran, muziku, fotografe, hranu... pomoći će vam da izaberete one koji će zadovoljiti vaše želje i potrebe.

Nakon toga ostaje vam samo da uživate u vašem specijalnom danu, rasterećeni i bez bilo kojih briga, da u novi život krenete sretni i sa osmjehom.

Pročitajte više: Sladoled torta sa plazmom i jagodama

Sve o organizaciji vjenčanja pogledajte OVDJE

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori