Lady Gagin skijaški outfit iz House of Gucci na aukciji: Pogledajte početnu cijenu…

Aukcija

Lady Gagin skijaški outfit iz House of Gucci na aukciji: Pogledajte početnu cijenu...
Foto: FACEBOOK/HOUSE OF GUCCI.

Film House of Gucci naišao je na gotovo jednako kritika koliko i pohvala, međutim oko jednog se svi možemo složiti - kostimi su besprijekorni. Kostimograf filma, Janty Yates, otkrio je kako je samo za Lady Gaginu ulogu Patrizie Reggiani pripremljeno oko 60 do 70 odjevnih kombinacija  - a to je niska procjena. Jedan od kostima trenutno je na aukciji, a početna licitacija je 4000 eura!

Upravo jedan od najdražih outfita iz filma dolazi pred sam kraj filma, kada Gaga (Patrizia) upozna Drivera (Maurizija) u švicarskim Alpama i pridruži se obroku s njegovim prijateljima.

Još u martu, kada se počelo sve ozbiljnije i češće pričati o dugoočekivanoj biografskoj drami redatelja Riddlya Scotta, Gaga je objavila fotografiju u potpuno crnoj odjeći, u zagrljaju s Adamom Driverom, što je još više potaklo uzbuđenje oko filma.

A sada upravo ovaj outfit koji je nosila Lady Gaga može biti tvoj! 

Naime, za outfit se trenutno može nadmetati u sklopu Christiejeve aukcije "Le Coeur des Stars bat pour ELA". A što sve uključuje Gagin outfit s Alpa? 

Crni pulover dugih rukava od kašmira, crnu vintage jaknu Paolo Gucci sa zlatnim dugmićima, crne vunene hlače, crno-smeđe čizme od antilopa Sergio Rossi i, naravno, ovu legendarnu kapu od bijelog lisičjeg krzna. Gagin nakit također je uključen u paket, točnije kratka zlatna i biserna ogrlica, duga ogrlica u Chanel stilu s više lančića i par velikih zlatnih naušnica.

Cijena?

Da bi uopće sudjelovala u aukciji, za ovaj legendarni outfit potrebno je licitirati minimalno 4000 eura, no Christie's procjenjuje da će iznos dosegnuti negdje između 15.000 i 25.000. eura.

Ne bi čudilo, obzirom da se radi o najpoznatijim luxury brendovima i Lady Gagi koja ih je nosila u filmu nominiranom za Oscare, da ovaj paketić zainteresira bogate kolekcionare te da iznos bude i daleko veći. U svakom slučaju, aukcija se završava za 6 dana, tako da ako je slučajno neko naumio sudjelovati - sad je vrijeme. Međutim, ako si se htjela šepuriti ove godine u Gaginom outfitu na Kromplatzu - ništa od toga - outfit će biti dostupan sretnom kupcu tek od februara sljedeće godine. (24 sata.hr)

Pročitajte i ovo: Porodica Gucci najavila tužbu protiv autora filma “House of Gucci”

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori