Kristijan Iličić iz Afganistana: Ja sam dobro, ali ima dosta žrtava

KRISTIJAN

Snažno mi je zatresao krevet, napisao je Iličić na Instagramu

U Afganistanu kojeg je sinoć pogodio razoran zemljotres, nalazi se i jedan od najpoznatijih regionalnih pustolova i travel blogera Kristijan Iličić. 

Iličić se oglasio na društvenim mrežama i obavijestio pratitelje da je on dobro, međutim zemljotres magnitude 6,1 ostavio je katastrofalne posljedice u nekim dijelovima te zemlje.

- U 11. mjesecu 2020. posjetio sam Afganistan i zauvijek se zaljubio u tu zemlju. U augustu 2021. zemlja je pala pod kontrolu talibana. Sada sam već neko vrijeme opet tu, prevalio sam do sad 3.000 kilometara po Afganistanu, a moram i sa žaljenjem javiti da je noćas ovu napaćenu zemlju pogodio i razorni potres. Snažno mi je zatresao krevet, no sve je okej. U Kabulu je sve okej, no na drugom dijelu zemlje ima dosta žrtava - napisao je Iličić uz snimke koje je ranije snimio u toj zemlji.

- Sve storyje vam donosim čim sigurno izađem iz države! Imam jako puno priča i vidjet ćete kako sada izgleda život pod vlašću talibana - poručio je Kristijan koji je ranije otkrio da radi vlastite sigurnosti objave će početi stavljati tek nakon što izađe iz države.

IZVOR: AVAZ

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori