Klas donirao udruženju Pomozi.ba 36 hiljada KM

Nakon realizirane kampanje “Širimo ljubav” za pomoć oboljelim građanima BiH, kompanija Klas d.d. Udruženju Pomozi.ba donirala je iznos od 36.165 KM.

Tim povodom, danas je Muhsin Spahić ispred Udruženja Pomozi.ba uručio zahvalnicu kompaniji Klas d.d., te se zahvalio na ideji i realizaciji ovog humanitarnog projekta.

Dragan Vučić, član Uprave i Izvršni direktor za operativno poslovanje kompanije Klas, te Amela Kalić Terzić ispred službe marketinga, zahvalili su se svim građanima koji su za vrijeme kampanje kupovali Klasove hljebove, te istakli kako će kompanija nastaviti kroz svoje humanitarne aktivnosti pomagati onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kampanja je realizovana u periodu od 20. juna do 20. septembra tekuće godine, a tokom trajanja kampanje dio prihoda od prodaje svakog Klas hljeba doniran je Udruženju Pomozi.ba u svrhu liječenja oboljelih građana.

Prijatelji projekta “Širimo ljubav” bili su kompanije Mercator BiH, UTD Best d.o.o., Fis Vitez, Hoše Komerc, Bingo, Konzum BiH.

Udruženje Pomozi.ba svakodnevno prima molbe djece i odraslih koji nisu u mogućnosti finansirati vlastito ili liječenje svojih najmilijih, stoga ova donacija ima još i veći značaj.

Iskreno zahvaljujemo kompaniji Klas d.d. koja je i ranije podržavala naš rad, prijateljima projekta i svim građanima koji su kupovinom Klas hljebova podržali kampanju “Širimo ljubav”.

Pročitaj više:http://pomozi.baPomozi.ba / Pokrenut apel za Muhameda Arnautovića: Za život bez dijalize

Pratite nas na Facebook akter.ba

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori