Porodica Kardashian – Jenner uskoro će snimati novu emisiju koja će biti prikazivana online

Porodica Kardashian - Jenner uskoro će snimati novu emisiju koja će biti prikazivana online
Foto: Miller Mobley/E! Entertainment

Kris Jenner najavila je da će se nova emisija porodice Kardashian - Jenner uskoro početi prikazivati na online video servisu Hulu. Ovo je svojevrsni nastavak emisije "Keeping up with the Kardashians" koja je "doživjela" čak 20 sezona.

Članovi porodice Kardashian i Jenner odlučili su se "preseliti" na online video servis Hulu. Serija Keeping up with the Kardashians privodi se kraju nakon 20 sezona, ali ova porodica još uvijek ne napušta televiziju.

Kris Jenner najavila je prelazak, dodajući kako se svaka sezona KUWTK već nalazi na pomenutom servisu. Nije otkrila puno detalja o nadolazećoj emisiji koja bi se trebala početi emitovati krajem ove godine.

"Ovo je novo poglavlje. Vidjet ćete kako se razvijamo kao porodica. Obožavatelji žele da budemo ono što jesmo. Od prvog trenutka su emotivno involvirani u našu emisiju. Ne mogu puno reći o onome što dolazi, ali će biti nevjerovatno i svi će gledati", kazala je.

Kris je u decembru zajedno sa svojim kćerkama Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner i Kylie Jenner potpisala višegodišnji ugovor o snimanju emisije koja će se prikazivati na servisu Hulu u Sjedinjenim Američkim Državama. U nekim područjima će biti i na servisu Star.

"Uzbuđena sam što najavljujem naše višegodišnje partnerstvo s Huluom i Starom i ono što dolazi u 2021. godini", napisala je Kris na Twitteru.

Khloe i Kourtney su proslavile najavu tako što su tweetovale hashtagove "Hulu" i "2021."

Vjerojatno postoje oni koji ne znaju tko je takavKim Kardashian, što čini i zahvaljujući onome što je postala poznata medijska osobnost. I zapravo, ova žena nije pjevačica, a ne glumica, ali ona je poznata svjetska poznata osoba čiji je osobni život zainteresiran brojnim obožavateljima, a to nisu samo njezini izuzetni parametri. Ova dama se stvorila. Put od nepoznatog sudionika TV projekta do neusporedive svjetovne lavande i novinara nije bio lagan, i ona je pobijedila. Loše ili dobro - retoričko pitanje, jer pobjednici ne ocjenjuju.

Izvor: klix.ba

Pročitaj više. Kim Kardashian West pridružila se klubu milijardera

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori