Kako ćete shvatiti da vas partner više ne voli?

Veze i odnosi

Nažalost, neke ljubavi nisu vječne. Raskidi se dešavaju čak i onda kada im se najmanje nadate.

I kada se obećaju ljudi i zakunu u ljubav, raskid je moguć. Koji su to znaci pogoršanja odnosa i kako da ih razumijete?

Ljubav se uvijek vidi, a nedostatak ljubavi još više. Postoje neke stvari u ponašanju koje će odati svakog partnera kada prestane da voli svog supružnika.

Uglavnom nikad nećete doživjeti da vam partner to direktno kaže, ali možete osjetiti. O čemu se radi?

1. Kada partner prestane da dijeli svoje misli sa vama, to je jedan od prvih znakova kraja. Odjednom ćete se osjetiti miljama daleko od njega. Kao da je ispred vas potpuni neznanac koji vas ne razumije i kojeg vi ništa ne razumijete. Komunikacija je nešto od čega se razvija i nadograđuje svaki odnos. Ako ne komunicirate, ako među vama nema iskrenosti i dijeljenja intimnih razmišljanja i razgovora o vašim potrebama, onda je vaša veza zasigurno osuđena na propast jer niti jedan odnos ne opstaje ako nema iskrene i otvorene komunikacije.

2. Stalna potreba za odlaskom. Ako vas partner ne voli više on će dati sve od sebe da što manje svog slobodnog vremena provede uz vas ili sa vama.

Stoga će svaki put napustiti kuću ako za to ima priliku ili bilo kakav razlog.

3. Stalno mrzovoljan partner će vam tako pokazati da je u vezi sa osobom koja mu baš i ne prija. Neraspoloženje naprosto dolazi iz njegove nesreće u tom odnosu. Ako se ne pojavljuje na događajima na kojima biste vi željeli da bude uz vas ili kasni na sve vaše sastanke i zaboravlja na dogovore, razmislite o vašem odnosu.

Naravno, moguće je da je u pitanju samo jedan loš dan, ali ako taj dan potraje dugo, onda je tu razlog za uzbunu.

4. Govor o drugim osobama. Ako je partner u vezi sa vama, a ljubav je prestala i on iz nekog razloga ne može ili ne umije da vam to saopšti, ipak postoji način da sami to shvatiti. 

Izvor :pult24.info

Pominjanje drugih osoba moglo bi biti znak za uzbunu. To nije garancija da će do prevare doći, ali svakako ako je osoba u svojoj glavi slobodna, postoji šansa za prevaru. Ukoliko primjetite neke od ovih znakova, nemojte da sebe lažete kako je sve u redu.

Pratite nas na Facebook akter.ba - Kako shvatiti da vas partner više ne voli: Objašnjenje Mihaila Labkovskog

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori