Kako će izgledati novi Samsung Galaxy S22

Tehnologija

Samsung je ove sedmice potvrdio da će održati Galaxy Unpacked događaj u februaru, na kojem će najaviti svoju najnoviju S-seriju pametnih telefona. Trenutno ne znamo mnogo više, ali glasine i curenja informacija počele su da stižu ujednačenim tempom u posljednjih nekoliko sedmica. Samsung već prima rezervacije za telefon (i tablet) koji još nije ni najavljen.

Samsung

Kada kombinujemo curenja informacija sa obrazovanim nagađanjima na osnovu Samsungovih prethodnih lansiranja pametnih telefona, jasnija slika o tome kako će izgledati linija Galaxy S22 počinje da dobija fokus.

Sada, imajte na umu da posebno razgovaramo o glasinama i curenju informacija. Bilo koja od informacija u nastavku se može – i najvjerovatnije će – promijeniti do trenutka kada telefoni budu zvanično objavljeni.

Kako će se zvati sljedeći Galaxy telefon?

Galaxy S22 ima izbor od vjerovatno tri različita modela

Osim skoka sa Galaxy S10 na S20, Samsung se zadržao sa uzastopnom šemom imenovanja brojeva. Sa prošlogodišnjom S-serijom telefona koja nosi naziv S21, logično je da će ovogodišnje izdanje biti Galaxy S22.

Ako Samsung nastavi sa svojom tradicijom imenovanja, trebali bismo vidjeti tri S22 modela: Galaxy S22, Plus i Ultra.

Koji je datum izlaska Galaxy S22?

    Galaxy Unpacked će se održati u februaru

    Zvanični datum lansiranja je obično nekoliko sedmica kasnije

Nismo bili baš iznenađeni kada je Samsung unaprijed najavio da će se događaj Unpacked održati u februaru, jer je to bio tipičan vremenski okvir u poslednjih nekoliko godina za događaj. Međutim, dok Samsung ne pošalje pozivnice, ne znamo tačan datum kada bismo svi mogli da se uključimo u najavu.

Uz to, Ice Universe, koji je dosljedno i precizno propuštao informacije u prošlosti, objavio je na Weibo-u da će Samsung najaviti seriju Galaxy S22 9. februara, kako je izvijestio Tech Radar.

U prošlosti, Samsung je pratio Unpacked događaj sa otprilike dvonedeljnim periodom pretprodaje sa promocijama i drugim podsticajima. Očekujem da će Samsung uraditi nešto slično ove godine.

Ako ste se već odlučili i planirate da kupite Galaxy S22 čim bude moguće, možete rezervirati odmah. Ne morate uplatiti depozit ili predati bilo kakve finansijske informacije; manje-više se prijavljujete da budete obaviješteni o prednarudžbama. U zamjenu za registraciju, dobit ćete dodatnih 50 USD popusta na Samsung dodatnu opremu kada završite narudžbu u pretprodaji.

Kako će izgledati Galaxy S22?

Model  S22 Ultra dosta liči na Galaxy Note

 Model S22 i S22 Plus drže se standardnog dizajna Galaxy S.

Pratite nas na Facebook-u

Pratite nas na našim stranicama na

Vezane vijesti

Odgovori